Sorry lieve lezeressen. Het begint er op te lijken dat ik toch echt toe ben aan minimaal één dag vrij in de week. Ik probeer de post voor de zondag al eerder klaar te zetten, maar helaas lukt me dit niet iedere keer. Wel vind ik dat jullie de post van de zondag te goed hebben en zal ik hem wanneer het me niet lukt hem op zondag te plaatsen, maandag alsnog online zetten! Daarom alsnog vandaag een leuke wist je dat, dit keer over de winkelketen The Body Shop!

The Body Shop

Wist je dat de groene kleur van het logo en de winkels niet staat voor natuurlijkheid?!

Waar menig mens denkt dat het groen uit het logo en de winkels van The Body Shop staat voor natuurlijkheid, zitten we toch echt mis. Het schijnt zo te zijn dat de winkels van The Body Shop zo rond 1970 last hadden van schimmel. Erg vervelend en lastig om weg te krijgen. De bekende groene kleur van zowel het logo als de filialen van The Body Shop was de enige kleur verf die de vervelende schimmelplekken kon verbergen.

Wist jij dit?