Sneakers zijn deze zomer helemaal hot. Waar we eerst kozen voor een paar mooie maar subtiele slippers onder een zomers jurkje, gaan we nu voor een paar stevige en sportieve sneakers. Maar sinds wanneer bestaan sneakers eigenlijk?

Jordans

Wist jij dat de eerste gympen (sneakers) zijn gemaakt in 1916?

Sneakers bestaan inmiddels dus al een behoorlijk lang. Waar ze eerst bedoeld waren om te dragen tijdens het sporten, worden ze tegenwoordig meer dan ooit gedragen in het dagelijks leven. Gympen en dus sneakers zijn zelfs uitgegroeid tot een waar fashion item. Bijna iedereen heeft wel een paar gympen (sneakers) in bezit.

Wist jij dit?

Doe jij al mee met de winactie op About Beauty and Fashion? Maak kans op één van de twee leuke armbandjes van I Love Fashion News. Hoe? Kijk snel verder! Let op! De winactie loopt nog tot en met 31 juli!