Weet jij op welke plaats je jouw parfum in ieder geval niet moet bewaren? Zelf had ik geen idee dat het verschil uit zou maken waar ik mijn parfum bewaar. Om eerlijk te zijn had ik nog niet eerder iets gehoord over dat de kwaliteit van een parfum achteruit gaat wanneer je hem op de verkeerde plek bewaart. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Waar denk jij dat je jouw parfum het beste niet kunt bewaren?

'Parfum verstuiver' by Flying Tiger

Wist je dat je parfum nooit op de badkamer moet bewaren!?

De badkamer is een plaats waar het vaak licht, warm en vochtig is. Laten dat nou net de drie dingen zijn waar een parfum niet tegen kan! Wanneer je jouw parfum op een lichte, warme en vochtige plek zet gaat de kwaliteit van de parfum achteruit. De geur vermindert en hij blijft minder lang zitten. Waar je jouw parfum dan wel moet bewaren? Op een droge en koele plek, het lieft uit de buurt van een raam!

Wist jij dit?

Doe jij al mee met de win actie? Tot en met zaterdag 10 oktober kun je mee doen met de win actie. Wanneer je mee doet maak je kans op maar liefst drie(!) O.P.I. crackle lakjes! Hoe? Dat lees je hier!