Weet jij wat het verschil is tussen dag- en nachtcrème? Je hoort van alles over deze crèmes. Zit er nou wel of geen verschil tussen of betaal je gewoon meer voor de een dan voor de ander zonder dat het uitmaakt welk van de twee je op je gezicht smeert. Na wat zoeken op internet kwam ik bij iets uit wat het meest logisch overkomt en wat ook daadwerkelijk terug te zien is in de ingrediënten van een dag- of nachtcrème. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Komkommer Wist je dat 23

Het verschil tussen een dag- en nachtcrème is dat een dagcrème de huid beschermt voor invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan UV-straling. Een dagcrème bevat vaak SPF om je huid hiertegen te beschermen.

Een nachtcrème ondersteunt het herstel van de huid. De schade die de huid door de dag heen oploopt wordt ’s nachts herstelt. De ingrediënten van een nachtcrème ondersteunen dit proces waardoor de huid zich beter en sneller herstelt.

Wist jij dit?

Doe jij al mee met de win actie? Tot en met zaterdag 10 oktober kun je mee doen met de win actie. Wanneer je mee doet maak je kans op maar liefst drie(!) O.P.I. crackle lakjes! Hoe? Dat lees je hier!