Hoe ik mijn haar op de juiste manier kan voeden weet ik tot op heden nog steeds niet. Mijn haar blijft pluizig welk product ik ook gebruik. Maar hier gaat de post van vandaag niet over. Althans niet over pluizend haar. Ik ben namelijk benieuwd of jij weet hoeveel centimeter een haar gemiddeld op één dag en in één jaar groeit. Weet jij het?

Braid / vlecht

Haar groeit 0.25 tot 0.40 millimeter per dag. Dat is dus ongeveer 12 cm per jaar!

Natuurlijk is dit een gemiddelde. Mijn haar groeit bijvoorbeeld hartstikke snel, en gaat daarmee dan ook wel over de 12 cm per jaar heen. Helaas gaat het niet bij iedereen zo snel en komt het dus ook voor dat haar minder dan 12 cm per jaar groeit.

Wist jij dit?

Doe jij al mee met de winactie op About Beauty and Fashion? Maak kans op één van de twee leuke armbandjes van I Love Fashion News. Hoe? Kijk snel verder!