Dit is waarom lipstick een puntje heeft…

Het is je vast en zeker al wel eens opgevallen dat (bijna) iedere lipstick dezelfde vorm heeft. Breed aan de ‘onderkant’ en een puntje aan de ‘bovenkant’… Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom dat nou eigenlijk zo is? Ik wel! En ik heb het antwoord voor je! Een antwoord dat misschien best voor de hand ligt, maar toch leuk en handig is om te weten. Benieuwd? Lees snel verder!

01 Aphrodite Make-up Studio

De reden dat lipsticks een puntje hebben is dat je het puntje kunt gebruiken als lipliner. De rest van je lippen vul je vervolgens in met het brede gedeelte van je lippen. Logisch toch?! Wanneer er eenmaal geen puntje meer is kun je een stukje van je lipstick afsnijden zodat je weer een ‘scherp’ puntje hebt om je lippen mooi mee te omlijnen. Handig weetje, vooral wanneer je geen lipliner bij de hand hebt!

Wist jij al waarom lipsticks deze vorm hebben?

2017-04-10T19:37:57+00:00april 10th, 2017|Beauty, Wist je dat...|0 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: