Wenkbrauwen zijn en blijven continu in de spotlight. Trends volgen elkaar in een razend tempo op… En ook beauty artiesten nemen wenkbrauwen maar al te graag als onderdeel om er een speciale make-up look mee te maken. Zo ook de Franse make-upartist Kapasovia. Deze dame koos voor een opvallende, grafische wenkbrauw look die doet denken aan het negatief filter van een smartphone. En ze noemt het…. Negative space brows! (Ook leuk voor vanavond; Halloween!)

Negative space brows

Kapsovia
Neem je een kijkje op het Instagram-account van Kapsovia dan zie je zowel prima draagbare make-up looks als looks die eerder een waar kunstwerk zijn dan dat ze draagbaar zijn. Hartstikke tof als je het mij vraagt, want ook uit de kunstwerk make-up looks zijn onderdelen op zich tof om te gebruiken in een draagbare make-up look.

Of wat dacht je van inspiratie voor jouw Halloween make-up look? Eind deze maand is het namelijk alweer zover! Kies je voor een sprookjesachtige Cleopatra look of ga je voor een meer demonische versie met een stel opvallende kleurlenzen en de nodige dosis nepbloed.

Negative space brows
En nu? Nu is er een nieuwe beauty look gepost door Kapasovia. Een waarmee je sowieso opvalt! De negative space brows, lips, eyeliner en baard…

In eerste instantie werden alleen de wenkbrauwen met de opvallende negatief look gespot maar al snel volgde de lipmake-up en werd er een mannelijke versie geplaatst!

Wat je voor deze look nodig hebt? Een hoop donkerbruine oogschaduw en de nodige dosis concealer als ik het goed heb. In plaats van je lippen, wenkbrauwen of eyeliner te voorzien van kleur doe je nu precies het tegenovergestelde.

Je lippen krijgen de kleur van je huid en de omlijning eromheen? Die wordt donker gemaakt waardoor er een hoog contrast ontstaat.

Wat vind jij van de Negative space brows? Durf jij deze opvallende make-up look aan?