Nu Halloween elk jaar weer een beetje populairder wordt en de kans groot is dat ook jij dit jaar zoekt naar de geschikte Halloween look is een kleine waarschuwing niet geheel ongepast. Afgelopen week spotte ik namelijk een video waarin een vrouw vast zit aan haar zelfgemaakte Halloween masker… Jup, muur en muurvast!

Halloween Masker Make-up

“I definitely ripped off my eyebrows!”
De video is al wat ouder. Hij is geplaatst op 1 november 2015 om precies te zijn. Toch laat het maar al te goed zien dat je voorzichtig moet blijven met wat (en hoe) je op je gezicht vast maakt…

Na lang plukken en trekken aan het Halloween masker in combinatie met veel pijn trekt de dame het masker met een flinke ruk van haar gezicht. PIJNLIJK! En je voelt hem denk ik al aankomen… Bye bye wenkbrauwen. Verschrikkelijk! Om nog niets te zeggen over hoeveel zeer het moet hebben gedaan om in één ruk je wenkbrauw er volledig af te trekken.

Het alternatief
Natuurlijk is het mogelijk met allerlei dingen aan de slag te gaan voor de perfecte Halloween look, maar wist je dat er met make-up ook een heleboel mogelijk is? Naast het pijnlijke filmpje ging ik natuurlijk opzoek naar een veiligere variant.

Het resultaat? Een paar geweldige video’s met de meest prachtige Halloween make-up looks. Make-up looks met een flinke dosis kleur en de nodige hoeveelheid glitter. Je bent er wel even zoet mee… But trust me… It looks amazing!

Ik heb drie verschillende, mooie looks voor je uitgezocht. Make-up looks met een fijne tutorial waarin de beauty liefhebbers die de looks maken deze stap voor stap uitleggen zodat je ze zeker na kunt maken. En een groot voordeel… Je hoeft niets op je gezichts te plakken, misschien wat glitters maar kies hierbij bijvoorbeeld voor (betrouwbare!!) wimperlijm die wel vast genoeg zit maar ondanks dat eenvoudig te verwijderen is.

Komt er dan toch iets vast te zitten? (Baby)Olie is je redder in nood! Zoveel als nodig is om de boel weer los te krijgen.

Wat zou jij doen wanneer je vast zit in een Halloween masker?

Beeld: @artbeautychaos