In 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met Casetastic. Een webshop met de meest fashionable telefoonhoesjes voor alle telefoons van nu. Toentertijd probeerde ik twee softcovers. Fijne hoesjes met een mooi design. Helaas liet binnen enkele maanden de opdruk los, maar ondanks dat was het hoesje fijn in gebruik. Begin dit jaar kreeg ik de vraag of ik het leuk vond opnieuw twee telefooncases van Casetastic te testen. Naast de softcover bieden ze nu ook dual snap cases… Uiteraard met allemaal nieuwe designs.

Casetastic telefoonhoesjes

Casetastic telefoonhoesjes Casetastic telefoonhoesjes

Ik koos voor…
Na alle hoesjes uitgebreid te hebben bekeken koos ik voor de designs ‘Mix of Marbles’ en ‘Black Gold Marble’.

Mix of Marbles is een hoesje met twee verschillende marble prints, gecombineerd met grafische vormen. Vrouwelijk, strak en stijlvol!

Black Gold Marble is een hoesje met een zwarte ondergrond en daarop een goud, wit, grijze marble. Stoer maar chique!

Casetastic telefoonhoesjes Casetastic telefoonhoesjes Casetastic telefoonhoesjes Casetastic telefoonhoesjes

Soft Cover vs. Dual Snap
Sinds kort biedt Casetastic naast de softcover hoesjes ook de dual snap case. Een case bestaande uit twee onderdelen; namelijk een siliconen bumber en een stevige achterkant.

De soft cover hoesjes zijn gemaakt van een stevig TPU siliconen. TPU is sterker, minder stroef maar enorm flexibel.

Ik ontving de ‘Mix of Marbles’ in een softcover en de ‘Black Gold Marble’ in een dual snap.

Of ze bevallen?
Bij het zien van de hoesjes was ik direct verkocht. Want wauw… Net als de vorige keer zien de designs er perfect uit. Of nou ja, beter! De designs zijn haar scherp.

De softcover is eenvoudig om de telefoon te doen. De dual snap case ook, alleen met het eraf halen had ik wat meer moeite. Wellicht moet je hier wat handigheid in krijgen en lukt het na een aantal keer makkelijker. Wissel je vrijwel nooit van hoesje dan is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Casetastic telefoonhoesjes Casetastic telefoonhoesjes Casetastic telefoonhoesjes

Beide hoesjes zijn stevig. Toch gaat mijn voorkeur qua stevigheid en daarmee qua bescherming van mijn telefoon uit naar de dual snap case. Je telefoon voelt toch net wat meer beschermt door het dual snap model. Ook heb ik het idee dat de bumber iets boven het scherm uitkomt waardoor het scherm beter tegen stoten wordt beschermd. Verder zijn bij de dual snap case alle knoppen voorzien van bescherming. Bij de softcover zijn alleen de geluidsknoppen beschermd.

Ik ben tevreden over beide cases. Vooral de designs vind ik erg mooi. Kwalitatief zijn ze ook mooi. De hoesjes zijn vele malen steviger geworden dan de vorige die ik probeerde. En toen was ik al positief over de kwaliteit van de hoesjes.
Wel ben en blijf ik benieuwd hoe lang het design goed blijft zitten. Mocht er een punt komen dat het design net als de vorige keer uiteindelijk los begint te laten dan zal ik een kleine notitie toevoegen aan deze post met hoelang ik het hoesje actief heb gebruikt! Verschijnt er geen edit, dan is de opdruk perfect blijven zitten!

Zelf bestellen?
Bij Casetastic vind je allerlei verschillende hoesjes met de meest prachtige designs. Je kunt er terecht voor hoesjes voor Apple, Samsung, Huawei, Motorola en verschillende tablets.

De softcase en de dual snap die ik probeerde zijn voor de iPhone XS. Voor de softcover betaal je €14,99. Voor de dual snap case betaal je €19,99.

Welk hoesje vind jij het mooiste? Heb jij wel eens een telefooncase van Casetastic geprobeerd?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.