Een telefooncase dient natuurlijk niet alleen ter bescherming van jouw telefoon, maar ook als accessoire. Hij moet dan ook niet alleen fijn in gebruik en van goede kwaliteit zijn, maar er ook nog eens top uitzien. Het merk Casetastic speelt hier goed op in. Telefooncases met daarop mooie, unieke designs van lokale en internationale ontwerpers.

Iphone 6 case Casetastic Iphone 6 case Casetastic Iphone 6 case Casetastic Iphone 6 case Casetastic Iphone 6 case Casetastic Iphone 6 case Casetastic Iphone 6 case Casetastic Iphone 6 case Casetastic

De cases van Casetastic worden geleverd in een mooi doosje waarin het design van de case direct te bewonderen is. Zelf viel ik voor een iPhone hoesje met een chique witte marmer print en een met een stoere schedel gemaakt uit allemaal losse dingen als bloemen.

Beide cases zien er mooi uit. De designs zijn haar scherp. Ze zijn gemaakt van een buigzaam materiaal waar je gemakkelijk een telefoon in en uit krijgt. Ondanks dat de telefoon er zowel makkelijk in als uit te krijgen is zitten de cases stevig om de telefoon. Ze zullen er dan ook niet zomaar af gaan.

De zijkant van de cases is doorzichtig. Dit vind ik erg leuk omdat hierdoor de kleur van de telefoon zelf zichtbaar blijft! Ook de knoppen blijven prima te gebruiken. Over iedere drukknop zit hetzelfde materiaal als waarvan de rest van de case is gemaakt. Doordat dit flexibel is zijn de knoppen goed te bedienen. Voor de schuifknopjes is een uitsparing gemaakt zodat ook deze bruikbaar blijven.

Ik ben erg tevreden over de cases. Het design is mooi, een ware accessoire! De kwaliteit is super en ze zijn gemaakt van een fijn materiaal. Daarbij beschermen de cases de telefoon ook optimaal en zit de case stevig om de telefoon.

Per case van Casetastic betaal je €24,95 per stuk. De case met het white marble design vind je hier! De case met de skull staat helaas nog niet online, maar zodra deze ook in de webshop te vinden is voeg ik ook die link toe aan deze review! Buiten hoesjes voor de iPhone 6 om vind je in de webshop van Casetastic ook cases voor andere Apple toestellen, Samsung en Huawei.

Hoe ziet jouw ultieme telefooncase eruit?