Onlangs ontving ik een leuk mailtje. Ik mocht een canvas laten drukken bij Topdoek.nl. Een canvas van maar liefst 120 cm bij 80 cm. Een flink formaat! Perfect voor een waardevolle foto. Zo gezegd, zo gedaan… Na wat wikken en wegen koos ik de foto die ik graag wilde laten drukken op het grote canvas. Mijn canvas werd in behandeling genomen en al vrij snel had ik hem in huis!

Topdoek.nl foto op Canvas

Het bestellen bij topdoek.nl
Het bestellen via de website van topdoek.nl ging erg gemakkelijk. Je kiest het formaat, upload de gewenste foto en doorloopt alle stappen. Wil je de foto laten controleren, een ophang systeem erbij? Het kan allemaal.

Belangrijk is om erop te letten dat je foto er in de voorvertoning goed uit ziet. Ziet hij er hier wat donker uit, dan is dat wanneer de foto eenmaal gedrukt is waarschijnlijk ook het geval. Mocht je hier tegenaan lopen of twijfelen over iets anders met betrekking tot het doek, dan kun je beter even contact opnemen met de klantenservice. Zij weten precies wat of hoe en kunnen je een passend advies geven!

Topdoek.nl foto op Canvas

De levering
Mijn canvas werd nadat ik de bestelbevestiging per mail had ontvangen in no-time binnen. De canvas foto werd goed ingepakt bezorgd om beschadiging te voorkomen. Hoe verder je het canvas uit de verpakking haalt, hoe meer er zichtbaar wordt. En dat is natuurlijk onwijs leuk.

Het eindresultaat
Het canvas was vele malen groter dan ik had verwacht. Want ja, 120cm bij 80 cm is behoorlijk groot! Wel ontzettend tof als je jouw foto zo op zo’n groot canvas ziet.

Topdoek.nl foto op Canvas

De foto ziet er netjes uit. Ondanks het grote formaat en ondanks dat het een foto uit 2014 is – toentertijd was de resolutie van foto over het algemeen minder goed dan nu – is de foto mooi scherp. Beter dan ik had verwacht!

Nu denk je misschien… Die foto op zo’n groot canvas is behoorlijk duur…! Maar nee, dat valt reuze mee. Voor dit canvas van 120 bij 80 cm betaal je €72,95.

Kortom; Topdoek.nl is een fijne site wanneer je op zoek bent naar een site waar je eenvoudig, goedkope canvas doeken met jouw persoonlijke foto erop besteld.

Heb jij al eens een foto laten drukken op canvas? Welke foto zou jij op dit moment graag willen laten drukken?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.