In 2005 begon de Amerikaanse animatieserie Bratz. Vanaf 2006 werd de serie ook uitgezonden op Nickelodeon en tegelijkertijd verschenen de bekende Bratz poppen in de schappen van de speelgoedwinkels. De vijf vriendinnen in de serie met interesse in mode, muziek, dans en hun eigen tijdschrift veroverde in no-time vele harten. En nu… Nu maakt Bratz haar intrede in de wereld van beauty influencers, namelijk met de Bratz make-upchallenge!


De vijf vriendinnen op een rij
Bratz bestaat uit de vijf vriendinnen Cloe, Yasmin, Sasha, Jade en Raya. Alle vier met gedeelde interesse.

Cloe is het modepopje van de vier. Laat haar winkelen, bij voorkeur in de sale, en ze is helemaal in haar element.

Yasmin besteed veel aandacht aan het tijdschrift en bedenkt slimme plannetjes om het plan van Burdine (de vrouw die de Bratz probeert te saboteren vanuit jaloezie) en de Tweevils (een tweeling uit de serie) te dwarsbomen.

Sasha houdt veel van muziek, bedenkt slimme plannen en kan goed dansen. Voor Jade is haar kat Mika haar alles. Vroeger werkte ze voor Burdine.

Raya werd pas in 2007 in de serie geïntroduceerd. Overal waar Raya komt begint de zon te schijnen. Ze houdt van alles waarvan je voelt dat je leeft!

De Bratz make-upchallenge
Vrijwel iedereen herkent de Bratz wel wanneer je ze ziet. Bratz hebben een kenmerkend uiterlijk. Denk aan vrij grote hoofden, grote ogen, lang haar, opvallende outfits en hoge hakken. En de make-up? De make-up is ontzettend opvallend en kleurrijk! En laat dat nou precies de insteek van de challenge zijn.

De Bratz make-upchallenge daagt je uit om jezelf op te maken als een van de vijf Bratz. Nikki Tutorials en Lena Bagrowska waagden zich er al aan.

En jij? Ga jij de Bratz make-upchallenge aan?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.