Halverwege november ben ik voor de eerste keer naar Londen geweest. Wat een prachtige stad! Overal waren ze druk bezig met het ophangen van alle lampjes en versieringen voor Kerstmis. En ja, daar begint het vinden van de juiste outfit voor de kerstdagen toch wel te kriebelen. Bij Stradivarius liep ik hem tegen het lijf. Mijn outfit voor tweede kerstdag! Time to suit up!

OOTD tweede kerstdag suit up

OOTD tweede kerstdag suit up

Strapless jumpsuit
Al vrij snel spotte ik bij Stradivarius in Londen een onwijs leuke jumpsuit. Strapless, met cups en een soort pantalon broek. Fashionable en chique. En de top die erbij hing? Ja, daarmee zag ik direct een complete outfit voor mij!

De top die bij het pak hing was namelijk een mesh top met kleine stipjes. Perfect om onder de jumpsuit te dragen waardoor de jumpsuit net een pak met lange mouwen lijkt.

Zowel de jumpsuit als de mesh top zijn dus afkomstig van Stradivarus. De top en het pak samen kostte ongeveer €45,-.

OOTD tweede kerstdag suit up

Nette schoenen
De schoenen die ik onder het pak draag kocht ik een paar jaar geleden bij de Primark. Nette schoenen van faux suede die ik normaal gesproken gebruik tijdens een sollicitatie of een klant gesprek.

Aangezien ik tijdens eerste kerstdag al een outfit met hakken had en ik op tweede kerstdag ook nog auto moest rijden ging mijn voorkeur uit naar platte schoenen. Netjes uitziende schoenen die comfortabel zitten. Want ja, ook dat is belangrijk natuurlijk!

Niet voor Oud & Nieuw
Eigenlijk kocht ik dit pak in eerste instantie voor Oud en Nieuw. Maar na het pak een aantal keer aan en uit te hebben gedaan kwam ik tot de conclusie dat het misschien niet de meest handige outfit is voor een feestje.

Waarom niet? De rits van het pak zit op de rug. En ja, ik kan hem wel zelf open en dicht maken… Maar als je ergens op een feestje bent en het toch net niet lukt om het pak dicht te ritsen wordt het knap lastig om van de wc af te komen! Nee, voor Oud en Nieuw wordt het toch een andere outfit!

Wat droeg jij tijdens tweede kerstdag? Outfit, make-up, schoenen en je hairdo?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.