Eerste kerstdag zit er alweer op. En de tweede… Die is in volle gang! Ondanks dat het geen witte kerst is, is het wel behoorlijk fris buiten. En ja, dat heb ik zowel gister als vandaag gemerkt tijd het maken van de foto’s van mijn outfit. Met één dag vertraging laat ik jullie dan ook graag mijn outfits zien. Vandaag de outfit die ik droeg tijdens eerste kerstdag. Morgen die van tweede kerstdag! Dit jaar koos ik voor een outfit met een classy uitstraling die wel de nodige warmte gaf. Niets vervelender dan het ijskoud hebben in je mooie outfit toch?!

OOTD It's Christmas Time

White vs. Plum
Qua kleuren heb ik gekozen voor twee egale tinten. Eén warme kleur in combinatie met wit. De rok die ik draag komt uit een two-piece dat ik kocht bij Miss Guided. Sowieso ben ik fan van de kleding van Miss Guided.

Vorig jaar bestelde ik voor het eerst bij deze webshop en sindsdien ben ik verkocht! De maattabellen kloppen, de prijzen kloppen bij de kwaliteit van de kleding en de verwachting die je van een kledingstuk krijgt door de foto… Die komt overeen met hoe het kledingstuk er in werkelijkheid uitziet! Wat wil je nog meer?!

OOTD It's Christmas Time

De trui die ik draag kocht ik aan het begin van de herfst bij de Zara. Een gebreide, witte trui met een colletje en ballon/bat mouwen.

Sock boots
Na lang te hebben getwijfeld en allerlei verschillende varianten te hebben bekeken kocht ik tijdens Black Friday zwarte sock boots van de Mango. De reden dat ik voor deze koos? De hak is iets lager dan die van de meeste sock boots. 9 centimeter vond ik voor chique uitziende laarsjes die ik veel wil gaan dragen hoog genoeg! Daarnaast vond ik de stof van deze sock boots mooier. Veel zijn gemaakt van glanzend materiaal. Deze van de Mango daarentegen zijn van matte stof gemaakt waarin je lijntjes van het weven terugziet.

OOTD It's Christmas Time OOTD It's Christmas Time OOTD It's Christmas Time

Ooh… En zonder deze schoenen in te lopen liep ik er zo op weg. Niks geen zere voeten! Dat zijn nog eens goede hakken!

Qua make-up heb ik niets bijzonders gedaan. Gewoon mijn daily make-up look voldeed naar mijn idee prima!

Wat droeg jij tijdens eerste kerstdag? Outfit, make-up, schoenen en je hairdo?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.