Volgende week is het alweer Kerstmis. De tijd van het jaar die in het teken van warmte en gezelligheid staat. En voor deze fijne feestdagen doffen we ons maar al te graag op. Een mooie outfit, een leuke hair do en kerst make-up. Alles erop en eraan! Weet jij al wat jij qua make-up gaat doen of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wat dacht je van glitters en warme tinten?!

Kerst Make-up Inspiratie

Glitters, glitters en nog eens glitters
Glitters zijn zo rondom de feestdagen altijd goed. Of je het nou hebt over Kerstmis of over Oud en Nieuw. En of je kiest voor glitters all over of subtiel. Alles kan en alles mag!

Zelf houd ik van glitters op een subtiele manier. Denk bijvoorbeeld aan een glitter eyeliner, één kleur glitter oogschaduw die de look af maakt of flinke glitter nagellak.

Naast dat je in je make-up volledig kunt uitpakken met glitters kun je het ook verwerken in je kleding. Paillette jurkjes vind je op dit moment in overvloed in de winkels. En wat dacht je van een mooie speld voor in je haar?

Warme tinten
Ook wanneer het aankomt op kerstige kleuren kun je alle kanten op. Blijf je graag in het teken van de warmte en gezelligheid, dan sluiten warme tinten voor je make-up en kleding hier natuurlijk goed op aan.

Denk bijvoorbeeld aan bruin, goud en bordeauxrood. Eveneens fijne kleuren die je in een handomdraai verwerkt in een prachtige, feestelijke look.

Inspiratie nodig?
Natuurlijk is het omschrijven van hoe glitters en warme tinten gebruikt kunnen worden helemaal leuk en aardig… Maar INSPIRATIE, dat is wat we willen! Daarom ben ik opzoek gegaan naar drie mooie, goed te maken make-up looks waar wij eigenlijk allemaal wel mee uit de voeten kunnen. Fijne tutorial video’s die uitleggen hoe je te werk gaat om er op en top uit te zien!

Wat is jouw plan qua kleding, make-up en accessoires voor tijdens de feestdagen? Waag jij je aan een van de kerst make-up inspiratie looks?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.