Dat er een verschil zit tussen een make-up look voor kerst en kerst make-up… Dat wordt vast en zeker duidelijk verderop in deze blogpost. Lucinda, een make-up artist op Instagram, maakt de meest opvallende make-up looks. En ja, ook voor kerst natuurlijk! Dus ben jij nog opzoek naar een opvallende kerst make-up look? Scroll dan snel verder!

Kerst make-up

Make-up look vs. Kunstwerk
Als je het mij vraagt gaan de make-up looks van Lucinda een stapje verder dan zomaar een make-up look. Het zijn ware kunstwerkjes waarin een thema is verwerkt. En deze tijd van het jaar? Is dat natuurlijk Kerstmis!

Glitters, kettinkjes, kraaltjes en een getekende pinguïn… Niets is te gek en hoe opvallend de creatie ook is, de look is ergens nog best draagbaar?

Het leuke? Alle make-up looks worden van begin tot eind uitgelegd met behulp van korte tutorial video’s. De ene look is eenvoudiger na te maken dan de andere. Bijvoorbeeld de look met de pinguïn… Hoe je het maakt wordt uitgelegd in de video, maar of het echt mogelijk is om het na te maken? Dat betwijfel ik! Het ziet er namelijk knap lastig uit!

Als inspiratiebron
Wat ik leuk vind aan de kerst make-up creaties van Lucinda is dat ze behoorlijk bont zijn. De glitters en alle andere poespas er omheen maakt dat de looks hoe dan ook opvallen. Toch kun ook jij je prima laten inspireren door de opvallende looks.

Downgrade je de look dan houd je namelijk een fijne basis over. Nog steeds kleurrijke looks, alleen dan zonder de dingen die de looks te opvallend/druk maken.

Omdat er natuurlijk van alles en nog wat mogelijk is met de feestdagen ben ik benieuwd naar wat jij van plan bent te doen met jouw make-up tijdens de kerstdagen. Vind je het leuk dat te delen? Plaats dan een foto van jouw make-up look op Instagram onder vermelding van de hashtag: #AboutBeautyFashion en/of tag @aboutbeautyfashion_nl in jouw foto!

Wat zijn jouw plannen voor de kerst make-up look?