Creatief bezig zijn vind ik onwijs leuk. Op welke manier precies, dat maakt mij wat dat betreft niet zoveel uit. Of het nou met een leuke DIY is, in het samenstellen van kleding, met make-up of met iets digitaals als bijvoorbeeld video. Met creativiteit kun je op een originele manier laten zien wie jij bent en wat je kunt. En dat begrijpt deze beauty queen genaamd @queenofluna op Instagram maar al te goed.

@queenofluna

Make-up in combinatie met een hoofddoek
De Instagramster van het account @queenofluna weet als geen ander hoe ze de creativiteit van haar make-up looks kan laten springen. Elke look die ze maakt is namelijk een waar kunstwerk, stuk voor stuk geïnspireerd op onder andere tekenfilms, films en dieren.

Wat haar werk zo bijzonder maakt? Naast dat de make-up op zich er al prachtig uit ziet verwerkt queenofluna haar hoofddoek, ook wel hajib, in haar look. De hoofddoek verschijnt in allerlei verschillende kleuren. Egaal gekleurd, maar ook zeker met mooie patronen. En in veel looks biedt de hoofddoek een essentiële bijdrage aan de make-up look. De doek vormt namelijk de bijhorende hair do!

Onwijs slim
Nou kun je als make-up artist er natuurlijk voor kiezen om de zoveel tijd je haar te verven… Of om een pruik te dragen om je make-up look mee compleet te maken. Maar juist hetgeen wat @queenofluna doet maakt haar zo bijzonder. De manier waarop ze haar hoofddoek verwerkt in haar looks is gewoonweg geniaal!

Persoonlijke favorieten
Na het ontdekken van deze Instagram account kon ik allereerst niet wachten om hem aan jullie te laten zien… Daarnaast kon ik niet stoppen met scrollen door de feed!

Als ik zou moeten zeggen wat mijn absolute favorieten zijn… Ik kan eigenlijk gewoon geen keuze maken. Zo vind ik onder andere de look van Kim Possible en Shego er erg tof uitzien. Ook de Barbie look, Jessica Rabbit, The Powerpuff Girls en de Kleine Zeemeermin zijn ge-wel-dig.

Kun je dus wel wat (sprookjesachtige) inspiratie gebruiken… Zowel voor je dagelijkse make-up als wellicht voor je Halloween look? Neem dan vooral eens een kijkje op de Instagram-account van @queenofluna. Eén ding is zeker… Inspiratie zul je er zeker op doen!

Welke look van @queenofluna is jouw absolute favoriet? Wat vind jij van de manier waarop @queenofluna creatief is met make-up en een hoofddoek?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.