Het onderdeel van Halloween dat ik elk jaar weer onwijs leuk vind zijn de vele, griezelige make-up tutorials. Ondanks dat de maand oktober net pas begonnen is zijn er al verschillende prachtige Halloween make-up tutorials te vinden op Youtube. Nieuwe video’s speciaal voor Halloween 2018!

Halloween make-up 2018

Voor deze blogpost heb ik drie verschillende tutorial video’s uitgekozen. Drie tutorials die stuk voor stuk vrij uitgebreid zijn en waarmee jij jezelf stap voor stap voorziet van een prachtig, griezelige make-up look.

Zo actueel mogelijk
De eerste look sluit aan op een veel besproken horrorfilm van dit moment; The Nun! Wil je dit jaar echt iedereen op die toffe Halloween party de stuipen op hun lijf jagen? Dan zit je met deze look sowieso goed. Net als de andere Halloween make-up looks die je in deze post vindt is dit een full-face look. Je begint met een zo licht mogelijke basis en werkt met de nodige zwarte make-up producten de rest van de look uit.

Eng but cute
De tweede Halloween look is een aanrader wanneer je totally into pasteltinten bent. Met deze make-up tutorial krijg je namelijk in ongeveer 12 minuten uitgelegd hoe je een pastelkleurige, spooky make-up look maakt waarmee je er zowel griezelig als mooi uit ziet.

Kleurrijke Joker
The Joker is sinds vorig jaar weer volledig in beeld. Een personage met gifgroen haar, een bleke huid en de nodige lip make-up voor een griezelig goede lip make-up look. Genoeg reden dus om deze look op te nemen in deze blogpost. Natuurlijk moet de look er wel vrouwelijk bij blijven. En dat lukt prima met het groene haar, de paarse wenkbrauwen en de intens rode lippen.

Eigen make-up
Het fijne aan deze looks is dat je hem prima kunt maken met uitsluitend make-up producten. Iets wat voor mij persoonlijk erg fijn is aangezien mijn huid niet goed reageert op schmink.

Welk van de drie Halloween make-up looks vind jij het leukst?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.