Dit is zo’n product waar ik normaal absoluut geen fan van zou zijn… Maar met twee festivals op de planning begin ik toch te twijfelen. Glitter zonnebrand! Een speciale zonnebrand van het merk Sunshine & Glitter die door de SPF 50 de huid beschermt tegen schadelijke UV-straling en tegelijkertijd er onwijs tof uitziet. Want van top tot teen gehuld in glitters shine je 100% zeker!

Glitter zonnebrand Sunshine & Glitter

Sunshine & Glitter
In de webshop van Sunshine & Glitter kun je terecht voor allerlei verschillende glitterproducten. Denk aan glitter lotion, zonnebrand, after sun, lipgloss en haar glitter. Kortom; alles om jezelf van top tot teen in glitters te hullen. Dat klinkt toch helemaal perfect voor tijdens een festival. Om er oogverblindend uit te zien zeg maar…?

De glitter zonnebrand

Het leuke is dat de glitter zonnebrand ook nog eens in allerlei verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Zo kun je kiezen voor Very Berry – een glitter zonnebrand met roze glitters, Party Cake – een zonnebrand met regenboog glitters en Mango Tango – een zonnebrand met gouden glitters.

Alle verschillende zonnebrandcrèmes zijn voorzien van SPF 50 en beschermen je huid daarmee tegen UVA en UVB straling. Daarnaast kun je ook prima met de zonnebrandcrèmes op zwemmen. In het water blijft de zonnebrand maar liefst 80 minuten optimaal werken. Dus ook tijdens het zwemmen is je huid beschermd.

Ooh, en als we de website van Sunshine & Glitter moeten geloven zijn de zonnebrandcrèmes ook qua geur een echte aanrader. Iets wat mij aantrekt aangezien lang niet alle soorten zonnebrandcrème even lekker ruiken.

Twee andere grote pluspunten aan de crèmes is dat ze vrij zijn van PABA en parabenen. Ook zijn ze niet op dieren getest!

Kopen?
Ook qua prijs vallen de glitter zonnebrandcrèmes reuze mee. Voor één tube van 113 gram (?) betaal je $18,95. Omgerekend is dit ongeveer €16,-.

Omdat Sunshine & Glitter een bedrijf is dat in Miami gevestigd is, is de zonnebrand helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Maar met alle positieve aandacht rondom de producten zal dat vast en zeker niet meer lang duren!

Welke kleur glitter zonnebrand zou jij willen hebben?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.