Glitters zijn en blijven ontzettend hot voor tijdens een festival. En nu de festivals er weer aankomen kun je maar beter alvast een flinke hoeveelheid glitters inslaan! Trust me… You’ll need it! En wel voor een paar opvallende Glitter Tits!

Glitter tits

Glitters everywhere!
Glitters als oogmake-up, op je scheiding in je haar, op je nagels, je lippen… Of gewoon glitters all over! Het kan allemaal. Op Coachella, het festival der festivals, kwam deze trend namelijk veelvuldig voorbij en ook op verschillende andere festivals zul je deze trend zeker gaan zien. Misschien iets subtieler, misschien iets minder bloot… Maar toch! Wanneer je het vraagt aan de festival gangers van Coachella; Glitter tits it is!

Helpend handje?
Jup, je hebt het goed gezien! De dames hebben een ontbloot bovenlichaam. Het enige wat hen bedekt? Een flinke lading aan glitters. 

Wel vraagt deze trend om een extra paar handen. Zelf je boezem volledig beplakken met glitters is namelijk alles behalve handig. En zoals je kunt zien moeten er behoorlijk wat glitters op geplakt worden.

Would you wear it?
Wanneer het aankomt op make-up ben ik al niet zo van de glitters. Af en toe een subtiele hoeveelheid glitters… Dat is al een grote uitzondering maar dat wil nog wel eens voorkomen. Zo’n glitter feest als op de foto’s hierboven? Nee, dat is absoluut niet voor mij weggelegd! 

Ook zou ik mij heel ongemakkelijk voelen; rondlopen in een ontbloot bovenlichaam dat alleen maar is bedenkt met glitters. En dan heb ik het nog niet eens over hoe koud ik het zou krijgen!

Nou is het natuurlijk wel zo dat het daar waar Coachella plaats vindt vele malen warmer is dan hier in Nederland… Maar echt, ik zou het zo ontzettend koud krijgen wanneer ik zo zonder shirt rond zou moeten lopen! En even een vestje erover doen is ook niet echt een optie. Voor je het weet zit niet alleen jijzelf maar ook je vest volledig vol met glitters :O

Nee, de glitter tits zijn niets voor mij. De enige variant die ik misschien heel even zou overwegen is die van de laatste foto. De glitters in combinatie met een mooie bikini top.

Maar toch… Ik houd het toch liever gewoon bij mijn eigen kledingstijl; short/broek, een croptop, een opvallende ketting, mijn favoriete zonnebril en een goed paar sneakers. Met mijn accessoires en make-up maak ik mijn outfit compleet. Wie weet met een subtiele hoeveelheid glitters voor de final touch! Maar in ieder geval hoe dan ook gewoon met een shirt en broek aan!

Zou jij het doen? Glitter tits…

Bron: Glamour