Met deze kou kunnen we wel wat warmte gebruiken, al schijnt de winter nog niet eens ‘echt’ te zijn. Maar een nieuwe haarkleur zo aan het begin van het nieuwe jaar doet het natuurlijk altijd goed! Welke haarkleur op dit moment helemaal hot is op Instagram? Mulled wine!

Mulled Wine
Mulled wine is als we het moeten geloven DE haarkleur voor deze winter. Een haarkleur die veelal gespot wordt op Instagram. Een haarkleur die niet alleen qua naam doet denken aan rode wijn maar ook qua kleur!

Voor deze haarkleur maakt het niet uit welke lengte jouw lokken hebben. Kort, lang of er tussenin… De warme gloed die de kleur Mulled wine in je haar tovert kan altijd!

Enne, vooral brunettes rocken deze haarkleur op en top! De rode gloed geeft net wat meer warmte dan de normale bruine kleur maar toch net wat anders dan anders. Inspiratie nodig? Check vooral de volgende plaatjes eens!

Warme lokken in de koude winter
Voor ongeveer twee jaar terug(?) heb ik zelf eens een soort gelijke kleurspoeling in mijn haren gehad. Mijn tip? Twijfel je over deze haarkleur? Neem dan eerst eens een pakje kleurspoeling die na 4 tot 8 weken weer uit je haar is. Past het bij jou, dan kun je er altijd nog voor kiezen je haren permanent in deze winterkleur te laten verven.

Zelf vind ik de volgende tint Mulled wine erg mooi. Er zit een rode gloed in maar is ondanks dat toch subtiel. De kleur is in de foto’s hierboven namelijk al stukken roder. Dit zou ik bij mij zelf te heftig vinden. Nou moet ik wel even erbij zeggen… Ik heb tot nu toe tweemaal een kleurspoeling gebruikt die na 4 tot 8 weken weer weg was en nog nooit mijn haren permanent geverfd.

Ben je al bekend met haarverven en weet je wat je wil… Dan kun je ze natuurlijk altijd permanent laten verven. Laat dit wij bij een kapper of door iemand doen die er verstand van heeft om te voorkomen dat het mis gaat!

Wat vind jij van de kleur Mulled wine?