Vanavond is het zo ver. Oud en nieuw! En eerlijk… 2017 is voor mij enorm snel voorbijgevlogen. Voor jou ook? Een jaar waarin ik veel heb geleerd en onder andere een geweldige reis naar Suriname heb gemaakt… En 2018? Maken we gewoon nog beter! Maar voor dit alles gebeurt is het tijd voor de laatste post van dit jaar. Mijn New Year’s Eve OOTD.

New Year's Eve OOTD New Year's Eve OOTD

Green it is
De colbert die ik draag heb ik tijdens Black Friday gekocht bij ASOS. Althans… Ongeveer dan! Dit was namelijk de colbert waar ik begin november mijn zinnen al op had gezet. Toch wilde ik wachten tot Black Friday in de hoop dat ik de colbert met een flinke korting zou kunnen scoren. Het gevolg… De colbert was uitverkocht op het moment dat ik hem wilde bestellen. Balen!

Uiteindelijk besloot ik een andere, groene colbert bij ASOS te bestellen. Helaas bleek die qua model totaal niet overeen te komen met dat wat ik wilde; een langere, wat oversized colbert. En toen? Toen zag ik dat de colbert 3 weken later ineens weer in mijn maat op voorraad was. Snel besteld en ja, dit was toch echt precies zoals ik hem wilde hebben!

New Year's Eve OOTD New Year's Eve OOTD

Ik vind de groene kleur van deze colbert geweldig. De kleur springt eruit maar is ondanks dat toch vrij subtiel. Qua lengte is de colbert wat langer en hij valt vrij recht. Doordat het een ‘boyfriend blazer’ is heeft de colbert schoudervullingen wat hem nog wat chiquer maakt. En dat was wat ik wilde!

Classy in black
De top die ik draag kocht ik bij Miss Guided. Een zwarte, satin bralet. Vrij simpel en ook deze stond al een lange tijd om mijn wishlist.

De broek die ik erbij draag kocht ik bij Invito. Wist je trouwens dat Invito compleet vernieuwd is? Je vindt er niet meer alleen schoenen en tassen maar ook kleding! De broek is van het merk Only.

Net als de top is de broek gemaakt van een glanzende stof. Op de zijkant zit een zwart, wit, groene band/streep die helemaal van boven naar beneden over de broekspijp loopt. En het groen uit deze streep past perfect bij de groene colbert!

New Year's Eve OOTD

De schoenen die ik draag komen uit de Ellie Goulding collectie van de Van Haren. Hakken van (PU?) suède met een puntige neus. Het fijne van deze hakken is dat ze een brede band hebben over de voet heen waardoor ze stevig aan je voet blijven zitten, in tegenstelling tot veel pumps. En dat voor maar €34,90!

Gold details
Qua accessoires draag ik een goudkleurige ketting van de Primark en een horloge van Nixon. Dit in combinatie goudkleurige ringetjes maken de outfit compleet!

Allemaal een fijne, feestelijke en gezellige Oud en Nieuw! Tot volgend jaar!!

Hoe ziet jouw New Year’s Eve OOTD eruit? Deel hem op Facebook of Instagram met de #AboutBeautyFashion!