2017 was naar mijn idee misschien wel HET jaar met de meest vreemde en opvallende beauty trends. En de Facebookpagina met (enorm) veel video’s die ik afgelopen jaar ook heb ontdekt… Die zet ze nog eens perfect op een rijtje! Ken jij deze opvallende beauty trends al? En wat denk jij… Zien we ze dit jaar terug?

Glitter Undercuts Opvallende beauty trends

Glitter undercuts
Houd je van glitter, maar wil jij shinen wanneer het jou uitkomt? Dan is de Glitter undercut echt iets voor jou! Een opgeschoren stukje, onderaan je haar… Juist ja, precies daar waar niemand het kan zien tenzij je een knot of staart hebt.

Maar daar houdt het nog niet op. Scheer er een mooi patroon in en voeg de nodige dosis glitter toe. Done? Je bent ready-to-go!

Color-changing hair dye
Of je nou kiest voor extentions of haarverf. Haar dat van kleur verandert wanneer de temperatuur verandert was hot! En om eerlijk te zijn vind ik het er enorm tof uit zien!

Food hair
Deze derde trend gaat mij dan weer net wat te ver. Food hair. Net als bij de glitter undercut kun je ervoor kiezen ‘onder’ je haar een deel weg te laten scheren. Dit gedeelte wordt vervolgens geverfd als een stuk pizza bijvoorbeeld. Opvallend is deze trend in ieder geval zeker!

Mermaid hair
Deze trend vind ik er dan wel weer tof uit zien, al zou ik het zelf niet durven. Voor mermaid hair scheer je wederom een deel van je haar af. Vervolgens wordt de vorm van schubben in het haar geschoren. Last but not least wordt elke schub in een andere kleur geverfd. En dat… Geeft een enorm tof effect!

Mermaid eyelashes
Ook maakten de wimperextensions een flinke opmars. De normale, zwarte varianten spot je regelmatig bij dames op straat. Maar wat denk je van de nodige dosis kleur?

Magnetic fake lashes
Niet alleen werden de beauty trends opvallender. Sommige dingen veranderde ook flink in gebruik. Bijvoorbeeld met deze magnetic face lashes. Met twee stukjes fake lashes en een magnetisch randje zou het aanbrengen van fake lashes een stuk eenvoudiger moeten worden. Wat denk jij?

LED eyelashes
Deze trend deelde ik afgelopen jaar al met jullie. De LED eyelashes. Een strookje met lichtjes die je net boven je wimpers aanbrengt. Kies voor één kleur of laat het strookje wisselen tussen verschillende kleuren. Net wat jij het leukste vindt.

F.lashes LED lashes

Pierced LED nails
Alsof LED eyelashes nog niet genoeg was werden ook de pierced LED nails geïntroduceerd. Maak een gaatje in je nagels, stop de nagelpiercing er doorheen en zet hem aan. Wederom met verschillende kleurtjes!

Geode nails
Voor de Geode nails heb je geen technische dingen nodig. Verschillende kleuren nagellak en een goede vijl is namelijk al voldoende! Door op plekken laagjes van de nagellak te vijlen krijg je een geweldig effect, ook wel de geode nails.

Succulent nails
Herinner jij de Succulent nails nog? Nagels gemaakt door botanical expert Roz Borg. Door kleine stukjes vetplant op de nagels te plakken maakt ze de meest geweldige kunstwerkjes. Prachtig, maar of het ook echt handig is?

Succulent Nails

Nail bling
Steentjes op je nagels kennen we al, maar heb je ook gehoord van de Nail bling? Flinke diamant-achtige plakkertjes voor op je nagels. Of wat dacht je van nagels die volldig beplakt zijn met steentjes?

Tiny nail critters
Of je het nou prachtig vindt of er de kriebels van krijgt. Voor deze nagels verwerkt nail artist Nicole Casati dode insecten in haar nail-art creaties. Benieuwd naar meer over deze opvallende trend? Je lees het hier!

Press-on holo nails
De laatste trend is de Press-on holo nails. Holografische nail-arts die herbruikbaar zijn!

Kende jij deze 13 opvallende beauty trends? Hoe ziet jouw top 3 eruit?

Op de hoogte blijven van de laatste trends? Vergeet dan niet de About Beauty and Fashion Facebook pagina te liken!