Het lijkt wel alsof de ene regenboog na de andere op popt. Van nagels en haren tot regenboog make-up… Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Alles kan en mag in regenboogkleurtjes. Bij het zien van de video van de Hema waarin een prachtige festival make-up look voor tijdens de Pride wordt uitgelegd komt die regenboog, natuurlijk(!!), opnieuw voorbij. En hoe! Deze look is gewoon geweldig, niet alleen voor de Pride maar voor elk festival als je het mij vraagt!

Regenboog Make-up

Regenboog Make-up

Regenboog make-up look 
Voor de regenboog make-up look kun je werkelijk alle kleurtjes pakken die je wil. In de video begint ShelinBeauty met een mintgroene lipstick, gele oogschaduw, wat compact powder, een roze lipstick, een paarse lipstick, een blauwe lipstick… Eyeliner natuurlijk om niet te vergeten en flink wat blend werk! Ooh ja, en van de kleuren lipstick die worden gebruikt zijn er natuurlijk ook bijpassende oogpotloden die je kunt gebruiken bij het verfspat effect!

Toe aan een extra upgrade van jouw regenboog make-up? Voeg nog wat mooie glitters toe door deze op je gezicht te plakken om jouw regenboog look extra festival achtig te maken!

Regenboog lippen
Ook je lippen tover je in no-time om tot een ware regenboog! Pak opnieuw vier of vijf verschillende kleuren, breng ze aan op je lippen en laat ze voorzichtig wat in elkaar overlopen door de kleuren zachtjes in elkaar over te blenden. Hiervoor kun je natuurlijk gewoon eerder gebruikte lipsticks gebruiken!

Regenboog nagels
Je nagels lakken in alle kleuren van de regenboog is natuurlijk een stukje eenvoudiger! Kies vijf of tien verschillende kleuren nagellak die jij mooi vindt en lak elke nagel in een andere kleur. Voeg wanneer je het mooi vindt nog wat glitters toe voor een extra sparkling effect en you’re ready to go!

Check de regenboog make-up collectie van de Hema hier!

Hoe zou jij alle kleuren van de regenboog verwerken in jouw regenboog make-up look?

Beeld: Shelingbeauty