Ergens vorig jaar deelde ik mijn frustratie met jullie over de verpakkingen van gezichtsmaskers. Tubes zijn prima, maar die zakjes… Die zakjes zijn en blijven werkelijk waardeloos. Vaak wanneer ik een gezichtsmasker gebruik zit ik in bad. Dit betekent dat mijn handen nat/vochtig zijn met als gevolg dat de zakjes waarin een gezichtsmasker zit in geen mogelijkheid open te krijgen is. Lastig, maar daar is nu een oplossing voor, de EgoEra! Verse printbare gezichtsmaskers. En het mooiste nog; jij bepaalt wat er in jouw gezichtsmasker zit!

EgoEra Verse gezichtsmaskers

Hoe werken de verse printbare gezichtsmaskers?
Eigenlijk is het heel eenvoudig. EgoEra is een apparaat waarin je verse vruchten en groenten stopt. Je kunt zelf kiezen wat je lekker vindt. Komkommer, sinaasappel, kers of aubergine. Echt alles kan!

Pers al het sap uit de vruchten en groenten die je wil gebruiken. Doe dit alles in de EgoEra en voeg de juiste hoeveelheid water toe aan het apparaat. Als laatste voeg je nog een collageen pil toe en dan is het de beurt aan de EgoEra zelf.

Het verse printbare gezichtsmasker van EgoEra
Wanneer eenmaal alles in het apparaat zit duurt het ongeveer vijf minuten voor jouw masker klaar is. De EgoEra moet opwarmen en mengt alles goed door elkaar. Na vijf minuten druk je op het knopje. Het bakje eronder wordt netjes gevuld met het mengsel. Even af laten koelen en je kunt het masker er zo afpakken!

Door de universele afdruk is het masker voor iedereen geschikt al schijnt het wel wat lastig te zijn om het masker te dragen. Lig je lekker in bad dan is dit natuurlijk geen enkel probleem aangezien het verse masker dan zo op je gezicht blijft liggen!

Ook maakt het doordat je zelf kunt kiezen welk fruit je in het masker doet niet uit welk huidtype je hebt. Afhankelijk van jouw huidtype kun je namelijk zelf kiezen welk fruit je er in wil hebben en collageen is iets wat elk huidje al van zichzelf bevat!

Welke vruchten en groenten zou jij in de EgoEra willen doen?