Er zit een enorm verschil tussen nepwimpers en de f.lashes. F.lashes – fuh-lashes – combineert fun met wimpers. Lichtgewicht LED wimpers die reageren op bewegingen van het hoofd en het lichaam als dansen, springen en poseren voor bijvoorbeeld een selfie. Apart en opvallend!

F.lashes LED lashes

Zo werken de f.lashes
De f.lashes hebben verschillende standen voor het licht. Liquid Pour, Twilight Sparkle, Hyper Burst, Knight Riding en Endless Winks. Welke manier van knipperen de lichtgevende wimpers laten zien is afhankelijk van de manier waarop je beweegt. Ook zijn ze verkrijgbaar in de kleuren wit, licht roze, rood, geel, licht groen, donkerblauw en licht blauw.

F.lashes LED lashes F.lashes LED lashes F.lashes LED lashes F.lashes LED lashes F.lashes LED lashes F.lashes LED lashes

De led lashes zijn herbruikbaar. Je plakt ze eenvoudig net boven je wimpers en ze blijven perfect zitten tot dat je ze er zelf weer afhaalt. Met een heel dun draadje zijn de f.lashes aangesloten op een controller. De controller is gevoelig voor beweging en bepaalt dus welk licht de wimpers laten zien. In de controller zit een batterij –een vergelijkbare batterij als je vindt in een horloge – die veilig, budget en op veel plekken verkrijgbaar is. In totaal gaat zo’n batterij ongeveer 4 uur mee.

F.lashes LED lashesF.lashes LED lashes

Veilig of niet?
Aangezien de f.lashes enorm dicht bij je ogen zitten en ze werken op stroom wil je natuurlijk wel dat deze veilig zijn.

Doordat de LED wimpers werken op een 3V batterij die veelal wordt gebruikt in horloges hoef je volgens de bedenkers van de f.lashes niet bang te zijn dat je stroom krijgt. Door het gebruik van LED in de lashes worden ze niet warm. Daarnaast zijn de LED wimpers bestand tegen het weer. Om een regenbui hoef je jezelf dus niet druk te maken! Last but not least; de LED wimpers hebben geen invloed op het zicht. Je kunt het zicht met de LED wimpers vergelijken met zicht dat je hebt wanneer je een hoofdlamp draagt.

F.lashes koop je hier!
De f.lashes zijn een Kickstarter project. Wanneer je de lashes nu besteld worden ze uiterlijk in januari 2018 geleverd. De LED wimpers worden alleen naar bepaalde landen gestuurd. Lucky for us! Ze versturen ook naar Nederland!

Eén setje lichtgevende wimpers bestaande uit een controller en een paar LED wimpers in een kleur naar keuze kosten $40,-. Verzenden naar Nederland kost $12,-. Ook heb je de mogelijkheid de wimpers samen met een vriendin te bestellen. Per set (controller + wimpers naar keuze) betaal je alsnog $40,-. Bestel je met z’n tweeën dan bespaar je natuurlijk wel op de verzendkosten!

Zou jij de f.lashes dragen? Zo ja, waar naartoe?