Highlighter vind ik misschien wel het lastigste make-up product om te kopen. Vaak vind ik de kleur en de schimmer er prachtig uit zien maar way to-much voor een highlighter. Bij het zien van de Radiant Touch Creamy Stick Highlighter van KIKO in de kleur 100 Gold was ik direct om. Waarom precies? Dat laat ik jullie zien in de review van vandaag!

KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter KIKO Radiant Touch Creamy Stick HighlighterKIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

De Radiant Touch Creamy Stick Highlighter is een highlighter in de vorm van een handige stick. Dit maakt de highlighter perfect om mee te nemen in je tas en eenvoudig in gebruik. Ook maakt de stick vorm het mogelijk eenvoudig te contouren. Makkelijk maar nauwkeurig!

De stick bevat jojoba-olie en een hoog percentage parelmoer. Qua textuur is de Radiant Touch Highlighter zacht en crèmig. Dit maakt dat je niet hard met de stick op de huid hoeft te drukken, je snel en eenvoudig een hoeveelheid van de highlighter op je huid hebt en dat de highlighter prachtig uit te werken is. Door de fijne textuur is de highlighter perfect om te vervagen.

Door de kleur – 100 Gold – viel ik als een blok voor de highlighter. Hightlighters met een goudkleurige shimmer erin vind ik namelijk prachtig. Vaak spot ik highlighters die een zilveren shimmer hebben. Dit maakt mij eerder bleek dan dat het een mooie glow aan mijn gezicht geeft. Zoals je op de swatch kunt zien heeft de Radiant Touch Creamy Stick Highlighter een mooie warme toon.

Eenmaal op je gezicht blijft de highlighter van KIKO fijn op zijn plaats zitten. Geen verdwaalde shimmer aan het einde van de dag, YAY!

De Radiant Touch Creamy Stick Highlighter is verkrijgbaar in twee verschillende tinten; 100 Gold & 101 Rose. Eén stick bevat 100 gram aan highlighter. Behoorlijk wat! En dat voor een prijs van maar €6,80! Je vindt beide tinten hier op de website van KIKO Milano.

Welke kleur van de Radiant Touch Creamy Stick Highlighter is jouw absolute favoriet?