De titel van deze blogpost says it all! Waar het eerst hot was om je hairdo te verven als een watermeloen is het nu enorm hot om te kiezen voor watermeloen make-up! Move it feather brows! Roze, groen en zwarte stippen it is!

Hoe maak je een watermeloen make-up?
Ik noemde het net al even; voor de perfecte watermeloen make-up heb je maar drie dingen nodig. Oogschaduw of lipstick in de kleur roze en in de kleur groen en een eyeliner om zwarte stipjes mee te maken.

Afhankelijk van waar je de watermeloen make-up wil aanbrengen kun je het op verschillende manieren doen.

Watermeloen oogmake-up
Voor watermeloen make-up als ooglook vind ik de variant die je op de foto van Lizztagram ziet het mooiste. Ondanks dat het een aanwezige make-up look is vind ik deze nog best prima kunnen!

Zo maak je de make-uplook van Lizztagram: Breng de roze oogschaduw aan op het bovenste ooglid. Blend de roze oogschaduw vanuit de crease naar boven toe net zover als jij mooi vindt. Pak de groene oogschaduw erbij en breng deze als een soort oogpotlood aan direct onder je oog. Last but not least zet je verschillende zwarte puntjes over de roze oogschaduw en jouw watermeloen make-up is klaar!

Watermeloen make-up op je lippen
De watermeloen make-up op je lippen is iets ingewikkelder. Opnieuw heb je een roze en een groene lipstick nodig ditmaal in combinatie met een zwarte eyeliner of lipstick.

Vul de bovenlip in met de roze gekleurde lipstick. Breng de groene kleur lipstick alleen aan op de onderste helft van je onderlip (zie foto). Vul het binnenste gedeelte van je onderlip in met de roze lipstick. Laat de kleuren licht in elkaar over lopen en breng als laatste de zwarte stipjes met een zwarte lipstick of eyeliner aan op het roze gedeelte van je lippen. Done!

Wat vind jij van de kleurrijke watermeloen make-up? Do or don’t?

Bron: Style Today