Ondanks dat de lente net pas van start is gegaan wordt er al druk gespeculeerd over DE kapsels voor de lente en zomer van 2019. Waar zo vroeg in het seizoen op wordt gelet? Wat de celebrities met hun haar doen natuurlijk! Want dat zijn de kapsels die ook wij de komende maanden veel tegen zullen gaan komen. Dus ben je toe aan een nieuw kapsel voor de lente/zomer van 2019? Lees dan vooral even verder.

nieuw kapsel voor lente/zomer 201

Hoog, hoger, hoogst
Met warm weer is deze hairdo niet alleen mooi maar ook onwijs handig. De hoge knot! Een kapsel die vrijwel iedereen eenvoudig kan maken en verkoeling geeft op warme dagen. Ook geeft dit kapsel de mogelijkheid om los te gaan met haaraccessoires. Denk bijvoorbeeld aan spelden, kralen, vlechtjes of een scrunchie!

Net gewassen
Combineer het beste van twee hairdo’s met elkaar en je bent ready to go; de wet look in combinatie met een boblijn is voor deze lente en komende zomer hot!

Vlechten maar
Wellicht heb je bij deze hairdo wat extra handjes nodig. Single braids it is! Hierbij draag je al je haar in allemaal aparte, kleine vlechtjes. Wel duurt het even voor je deze hairdo volledig voor elkaar hebt. Gelukkig kun je er ook prima mee slapen en is de tijd dat je van dit kapsel kunt genieten langer dan bij menig ander kapsel.

Speldjes
Van vrijwel alle haartrends uit deze post past deze het minst bij mij. Speldjes, speldjes en nog een speldjes. Zelf gebruik ik ze puur en alleen voor functionaliteit. Om mijn haar uit mijn gezicht te houden. Echt mooi vind ik ze namelijk niet. Maar zowel door celebrities als op de catwalk wordt hier anders over gedacht. Speldjes zijn DE eighties en nineties-like haaraccessoire die we volop terug gaan zien. En nee, dan hebben we het niet over één speldje in je haar… Nee, de speldjes dienen als ware accessoire en worden gecombineerd met verschillende formaten (en kleuren).

nieuw kapsel voor lente/zomer 201

Strakke staart
De strakke staart is mijn go to hairdo voor de warme maanden. Met behulp van een strakke, hoge staart houd je op een eenvoudige manier lang haar uit je gezicht. Ook hangt het als het echt warm is niet over je hele rug, en dat scheelt een hele hoop warmte!

Beach vibes
Losse, nonchalante krullen zijn altijd goed. Dit kan in combinatie met een mooie speld, helemaal los of in een hoge, strakke staart. Welke heeft jouw voorkeur?

Welk van bovengenoemde kapsels voor lente/zomer 2019 vind jij het leukst?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.

Bron: Elle