Yes, volgende maand is het alweer zomer. EIN-DE-LIJK! En nu we nog een maand hebben voordat het daadwerkelijk zover is… Wordt het natuurlijk de hoogste tijd om ons voor te breiden op dit heerlijke seizoen. Want heb jij je al verdiept in de nieuwe haarkleuren voor komende zomer? Niet…? Lees dan maar snel verder!

Haarkleuren voor zomer 2018

Zachte kleuren
Voorspeld wordt dat de zomer van 2018 op het gebied van haarmode in het teken zal staan van zachte kleuren. Denk bijvoorbeeld aan zacht balayage blond, karamel, pastelroze en toffee.

Subtiele highlights
Ook zullen we komende zomer ons hart op kunnen halen met de nodige dosis highlights. Wederom subtiel, bijvoorbeeld in een kleur die net iets lichter is dan jouw eigen/de basis haarkleur. Ook is het niet nodig de highlights helemaal perfect aan te brengen. Rommelig it is voor een zo natuurlijk mogelijk ogende hairdo.

Gold
2017 was het jaar waarin het blond dan eindelijk weer warmer van kleur mocht worden. Ondanks dat waren de kleuren witblond en zilver-grijs ook enorm hot vorig jaar zomer. Dit jaar zet de warme gloed gloed door. Dus vergeet witblond en zilver-grijs. In de zomer van 2018 kies je liever voor goud- en honingblond. Kortom; fijne kleuren met een warme gloed.

Opvallender?
Toch liever een haarkleur die meer opvalt? Dan is wellicht de tint ‘burnt orange’ wat voor jou. Burnt orange is een opvallende (en daarmee ook heftige) kleur. Kortom; je moet hem aandurven! Voor deze hairdo worden verschillende felle oranje en roodtinten met elkaar gecombineerd om tot een onwijs toffe kleur te komen.

Dusty mauve
Wil je wel graag voor een speciale kleur gaan, maar vind je burnt orange toch net iets te heftig? Dan is de kleur ‘dusty mauve’ een perfect alternatief. Deze kleur bestaat namelijk uit een combinatie van roségoud en paars! Klinkt goed toch?

Welk van deze haarkleuren voor zomer 2018 vind jij het mooiste?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.

Beeld: @tinakunakey
Bron: NSMBL & Trendalert