Met je kledingstijl kun je laten zien wie je bent, hoe jij je voelt en wat je leuk vindt. Jouw kledingstijl is iets dat bij je past. Maar wat nou als je gedurende één week jouw outfit keuze over moet laten aan een vriend of vriendin? Door wie zou jij je laten kleden en zou jij daadwerkelijk alle outfits die jouw personal stylist for a week voor jou gekozen heeft dragen? En ja, dan bedoel ik inclusief accessoires en verrassing voor je überhaupt nog maar begonnen bent aan de challenge?

Laten kleden door vriend(in)

My Most Stylish Friends

Bij BuzzFeed probeerden ze het uit. Ashley, een van de medewerkers van BuzzFeed, ging de challenge aan en liet zich gedurende één week kleden door haar twee meest modieuze vrienden; Freddie en Jazzmyne.

“I have humor, and intelligence… And I can talk about politics. But when it comes to confidence and style I’ve got none of it…”

Before they even started…
Nog voor de challenge van start ging besloten Freddie en Jazzmyne de touwtjes alvast in handen te nemen. Naast het kiezen van de outfits waren ze beide van mening dat er ook iets moest worden gedaan aan de hairdo van Ashley. Een andere haarkleur en de schaar erin. Een boblijn moest en zou er komen!

De challenge
Voor de challenge met de verschillende outfits van start kon gaan moest er natuurlijk geshopt worden. Freddie en Jazzmyne hebben de outfits samengesteld door online flink los te gaan. Het resultaat? Ontzettend tof!

Alle outfits zien er stuk voor stuk opvallend, stylish en onderscheidend uit. Elke dag weer ondergaat Ashley een complete outfit metamorfose. En het resultaat? Elke outfit, ja echt… ELKE outfit die Ashley aan moet van Freddie en Jazzmyne rockt ze!

Do you dare?
Zou jij het aandurven? Jou gedurende één week laten kleden door jouw beste vriend(in)? Mij lijkt het ontzettend leuk om te doen, maar of het zo goed zal uitpakken als in de video van BuzzFeed? Dat betwijfel ik.

Mijn twijfel begint al bij het uitkiezen van de outfits. Freddie en Jazzmyne shoppen alle outfits online. Ontzettend knap, want zelfs als ik voor mijzelf shop lukt het bij lange na niet om zo in één keer een complete outfit te scoren. Laat staan outfits voor een week. Ooh ja, om het nog niet eens te hebben over het kiezen van de juiste maat…

Zou jij het aandurven om je gedurende één week te laten kleden door een – of twee – vriend(in)?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.