Haren kleuren is en blijft toch altijd een dingetje. Wil je jouw hairdo echt een andere kleur geven en heb je van nature donker haar? Dan zul je jouw haar toch echt eerst moeten ontkleuren. Het gevolg? Droog en beschadigd haar… En dat willen we natuurlijk niet. Toch schijnt er nu iets nieuws op de markt te zijn; de Lime Crime Dark Unicorn-collectie. Unicorn hair… Dat klinkt alleen al goed!

Lime Crime Dark Unicorn-collectie Unicorn Hair Lime Crime Dark Unicorn-collectie Unicorn Hair

De Lime Crime Dark Unicorn-collectie
Nou moet ik zeggen dat de naam van de collectie al behoorlijk spannend klinkt… Maar we willen natuurlijk weten wat de collectie precies biedt. De Lime Crime Dark Unicorn-collectie is een collectie met vier verschillende kleuren haarverf waarmee ook wij brunettes onze hairdo in no-time omtoveren in een andere kleur zonder dat er peroxide aan te pas hoeft te komen!

Welke kleuren je kunt kiezen? Charcoal (charcoal grey), Squid (ink purple), Sea Witch (rich teal) en Chestnut (maroon brown).

Wat de verf nog beter maakt?
Naast dat je geen ontkleuringsmiddelen nodig hebt om je haar te verven zijn de producten van Lime Crime veganistisch.

Strong enough to last, gentle enough to never damage your hair.

Unicorn Hair is 100% vegan & cruelty-free hair dye.

Of dat niet al een fijn pluspunt is voor velen belooft Lime Crime dat je niet bang hoeft te zijn dat de kleur voor een enorm lange tijd blijft zitten. De vier tinten verf geven je haar een mooie, gepigmenteerde kleur die ondanks dat na een aantal wasbeurten weer zou moeten verdwijnen en geen vreemde ondertonen belooft achter te laten. Klinkt goed toch?

Lime Crime Dark Unicorn-collectie Unicorn Hair

Kleine side note; Ondanks dat de collectie perfect moet zijn voor donkerder haar, meldt Lime Crime er nog wel even bij dat de kleuren het beste zullen werken op licht tot medium bruin haar… Persoonlijk ben ik benieuwd hoe goed de verf bruin haar zal kleuren aangezien het enorm veel beloftes zijn die Lime Crime maakt. Eerst zien, dan geloven toch?!

Proberen?
Alle vier de kleuren voor brunettes (en meer) zijn verkrijgbaar in de webshop van Lime Crime voor $16,- per potje van 200mL.

Wat denk jij? Unicorn hair voor brunettes van Lime Crime… Too good to be true of een poging waard?!

Beeld: @Limecrimemakeup