Disney Fans opgelet! Deze Full Floral Ears wil je hebben

Waarom weet ik niet… maar Disney. I love it! Niet per se de films maar een paar specifieke karakters. Mickey, Minnie en Eeyore om precies te zijn. Deze drie figuren vind ik nu zelfs misschien nog wel leuker dan vroeger. Schattig! Geen idee waarom specifiek hen. Toen ik afgelopen week de Full Floral Ears van FloofyArts zag was er dan ook geen twijfel over mogelijk. Deze moet ik met jullie delen; omdat er vast en zeker meer Disney Fans zijn dan ik alleen!

Full Floral Ears Disney FloofyArts

Over FloofyArts
FloofyArts is een bedrijfje wat gerund wordt door een moeder (Kim) en dochter (Chloe). Opgericht in 2014 en begonnen met de verkoop van op Disney geïnspireerde schilderijen.

Full Floral Ears

Al snel werd de collectie uitgebreid. Met de Full Floral Ears om precies te zijn. Chloe kwam op het idee doordat ze in Disney nog niet eerder met bloemen versierde Mickey en Minnie oren had gezien. En de oren die ze wel verkopen in Disneyland? Die vond ze alles behalve comfortabel.

We wanted to create a product that would add extra magic to your trip, that is comfortable to wear all day, and a product that is stylish.

Full Floral Ears Disney FloofyArts

Het idee ontwikkelde zich verder toen moeder en dochter vines spotte. Takjes die perfect zijn om de ronde oren van Mickey en Minnie mee te maken. Na deze natuurlijke variant werd ook een draad variant van de oortjes toegevoegd aan de winkel.. en nu? Nu stelen de vrolijke Full Floral Ears de harten van duizenden (en vele malen meer) Disney Fans over de hele wereld.

Full Floral Ears Disney FloofyArts Full Floral Ears Disney FloofyArts Full Floral Ears Disney FloofyArts Full Floral Ears Disney FloofyArts Full Floral Ears Disney FloofyArts Full Floral Ears Disney FloofyArts

Als cadeau of voor jezelf?
Persoonlijk vind ik de oortjes erg leuk (alsof dat nog niet duidelijk genoeg was, haha). Wanneer je de oortjes zou dragen dat blijft voor mij nog wel even de vraag. Tijdens een bezoek aan Disneyland natuurlijk! Maar zulke leukerds zou je toch veel vaker willen gebruiken dan één keer in de zoveel tijd? Met kerst? Of is het stiekem gewoon het perfecte excuus om vaker dan één keer naar Disneyland te gaan?!

Wat vind jij – als Disney Fan(?) – van deze Full Floral Ears van FloofyArts? En wat is jouw favoriete Disney figuur?

Images by FloofyArts

2017-11-27T22:55:26+00:00november 27th, 2017|Fashion, Video|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: