Normaal gesproken weet je niet hoe snel je een afspraak moet maken om je nagels opnieuw te laten doen… Of zelf aan de slag te gaan om je nagels weer helemaal op en top in orde te krijgen. Toch lijkt het erop dat jij je vanaf nu niet meer druk hoef te maken over je uitgegroeide gelnagels… Het is namelijk de nieuwste nageltrend!

Uitgegroeide gelnagels

Marc Jacobs
De uitgegroeide gelnagels trend is te danken aan Marc Jacobs. Tijdens de New York Fashion week liet hij namelijk al zijn modellen over de catwalk lopen met een goed paar uitgegroeide gelnagels. En spot je het op de catwalk… dan spot je het ook al razend snel op Instagram!

Let wel op
Ondanks dat je niet meer netjes op tijd je nagels hoeft te doen, of tenminste iets minder secuur hoeft te zijn met plannen van je afspraak moeten je nagels er wel verzorgd uit blijven zien.

Dat je gelnagellak al drie weken niet is bijgewerkt… Dat mag dus. Maar let wel op dat er niet stukjes uit zijn, ze verkleurd zijn of je nagelriemen er vreselijk uit zien.

Ondanks dat die afspraak voor het bijwerken of een nieuw paar nagels wel even kan wachten is het dus niet de bedoeling dat je helemaal niet meer om kijkt naar je nagels. Best te verwachten ook… Iemand als Marc Jacobs stuurt zijn modellen natuurlijk niet hartstikke onverzorgd de catwalk op.

De verzorging
Om je nagels er ondanks de normaal niet geaccepteerde uitgroei toch op en top uit te zien kun je het beste ervoor zorgen dat je nagelriemen er on fleek uit zien. Hoe? Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een goede handcrème of nagelriemolie!

Nog opzoek naar een fijn verzorgingsproduct voor je nagelriemen? Een grote favoriet van veel verschillende bloggers en ook die van mij! De Lemony Flutter van Lush! Een nagelriemboter speciaal om nagelriemen, en andere droge plekjes, de verzorging te geven die zij nodig hebben. Het mooie? Voor 50 gram van deze fijne nagelriemboter betaal je €10,95 en doe je enorm lang! Daarnaast trekt de Lemony Flutter snel in en heb je dus nauwelijks last van vette vingers!

Wat vind jij van de uitgegroeide gelnagels? Welk product gebruik jij het liefst voor de verzorging van je nagelriemen?

Beeld: @kirashryder89