Wenkbrauwen lijken wel keer op keer het ding te zijn waarmee een nieuwe trend wordt gezet. Ditmaal? Gouden wenkbrauwen! En nee… Wenkbrauwen worden (gelukkig!) niet goud geverfd. Nee, een subtiele hoeveelheid gouden glitters door de haartjes van je wenkbrauwen is glamorous en perfect!

Gouden wenkbrauwen

The first time…
De eerste keer dat gouden wenkbrauwen werden gespot was tijdens het Met Gala in 2016. Make-up artist Pati Dubroff maakte de gouden wenkbrauwen werkelijkheid. Inmiddels komen de wenkbrauwen steeds vaker en vaker voorbij op Instagram. Heb jij ze daar al gespot?

Vorige week bereikte de gouden wenkbrauwen trend zijn hoogtepunt tot nu toe; Guerlain lanceerde een gouden topcoat speciaal voor wenkbrauwen! Het is nog even wachten want de topcoat wordt in november pas gelanceerd. Maar om het van een positieve kant te zien: de topcoat is precies – maar dan ook precies – op tijd voor de feestdagen!

Zo combineer je de gouden wenkbrauwen
Eerder al deze golden brows proberen? Neem een goede gouden glitter oogschaduw of een potje met losse glitters, een wenkbrauw gel en je kunt van start!

Draag deze gouden brows in combinatie met een nude oogmake-up look of kies voor bruine of bordeaux rode oogschaduw en je zit sowieso goed.

Daarnaast kun je de gouden kleur in je wenkbrauwen ook perfect dragen met een klein beetje mascara, wat goudkleurige oogschaduw in de binnenste ooghoek en een doorzichtige gloss op je lippen.

Kun je niet wachten?
Speciaal voor hen die de gouden glitter wenkbrauwen nu nog willen dragen naar bijvoorbeeld een festival ben ik even opzoek gegaan naar een make-up product wat er voor gebruikt kan worden. Na niet al te lang zoeken kwam ik uit bij de LA Splash Crystalized Glitter Gold Rush die verkrijgbaar is bij Boozyshop. Een fijne glitter in een potje die je net kunt aanbrengen op de manier die bij jou past, intens of subtiel!

Durf jij het aan? Gouden wenkbrauwen?