Een DIY waar ik helemaal vrolijk van werd bij het zien van de video! Hij is namelijk ontzettend eenvoudig en het resultaat is echt ontzettend leuk. Herinner jij je de lava lampen van vroeger nog? In de meest felle kleurtjes waarvan de lava begint te bewegen wanneer de lamp warm wordt? Met de DIY Molten Lipgloss Kit maak je binnen no-time jouw eigen ‘lava lipgloss‘. Het klinkt alleen al ontzettend tof en zo ziet het er ook uit. Benieuwd? Bekijk de video en het resultaat hieronder.


 
Waarom lava lipgloss
De glosses zijn daadwerkelijk geïnspireerd op de bekende lava lampen. De lipgloss is een combinatie van een glinsterend effect met hydraterende castor olie en glycerin. Niet alleen qua uiterlijk maar ook qua geur zijn de lipglosses speciaal. Kies voor frisse watermeloen of zoete bubblegum, net wat jij het lekkerste vindt ruiken! Naar het kiezen voor een geur kan er worden gekozen voor roze of paars.

Psst… heb jij de bikini DIY post op About Beauty and Fashion al gezien?

Wat vind jij van deze originele DIY lava lipgloss?