Soms kom je quotes tegen die je op het lijf geschreven zijn. Quotes waar jij jezelf maar al te goed in herkent. Vandaag deel ik zo’n quote met jullie. Ondanks dat ik niet alleen maar zwarte wel erg kort door de bocht is zul je mij in ieder geval nooit, maar dan ook echt nooit in een fel roze trui zien verschijnen overdag. Pastel… Ja, als de trui zelf heel tof is wel… Anders gewoon niet. ’s Avonds daarentegen?

Quote #79 kleding

Lees: Overdag outfits met oversized items, sneakers en een female touch in de vorm van een high waist jeans, crop top en/of accessoires…. ’s Avonds roze pyjama shirts, een panter onesie, wollige sloffen met glittertjes.

Jouw stijl omschrijving
Ik ben benieuwd hoe jij jouw stijl omschrijft. En natuurlijk of er bij jou net zo’n groot verschil zit tussen wat je overdag draagt en wat je in de avond/nacht draagt. Laat je het weten in de comments?

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?