Quote it #79

Soms kom je quotes tegen die je op het lijf geschreven zijn. Quotes waar jij jezelf maar al te goed in herkent. Vandaag deel ik zo’n quote met jullie. Ondanks dat ik niet alleen maar zwarte wel erg kort door de bocht is zul je mij in ieder geval nooit, maar dan ook echt nooit in een fel roze trui zien verschijnen overdag. Pastel… Ja, als de trui zelf heel tof is wel… Anders gewoon niet. ’s Avonds daarentegen?

Quote #79 kleding

Lees: Overdag outfits met oversized items, sneakers en een female touch in de vorm van een high waist jeans, crop top en/of accessoires…. ’s Avonds roze pyjama shirts, een panter onesie, wollige sloffen met glittertjes.

Jouw stijl omschrijving
Ik ben benieuwd hoe jij jouw stijl omschrijft. En natuurlijk of er bij jou net zo’n groot verschil zit tussen wat je overdag draagt en wat je in de avond/nacht draagt. Laat je het weten in de comments?

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?

2017-05-05T20:09:56+00:00mei 5th, 2017|Fashion, Quote it|6 Comments

6 Comments

 1. Lisanne mei 5, 2017 at 22:07 - Reply

  Hahaha, toevallig zag ik deze vandaag ook voorbij komen op Facebook! Geweldig, en voor velen volgens mij oh zo waar! Ik omschrijf mijn stijl als casual en af en toe wat meer classy (als ik mijn best doe, haha!).

  • AboutBeautyFashion mei 5, 2017 at 22:08 - Reply

   Haha wat toevallig! Klinkt goed ☺️ casual en classy is een perfecte combi. Hoe maak jij je outfit meer classy?

   • Lisanne mei 5, 2017 at 22:11 - Reply

    Met hakken, mooie sieraden en/of een mooie top maak ik mijn outfit meestal meer classy! Ik ben niet zo’n jurkjes meisje. Ik loop het liefst in jeans, en een mooie classy top doet het dan altijd goed voor bijzondere gelegenheden vind ik! XX

    • AboutBeautyFashion mei 5, 2017 at 22:12 - Reply

     Helemaal mee eens! Ik ben zelf ook absoluut niet van de jurken. Kies voor een bijzondere gelegenheid inderdaad eerder voor een mooie broek en een meer chique top dan dat ik een jurk aan trek. Leuk! Xx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: