Hate it or love it… De Adidas Adilette is populairder dan ooit! Het leuke? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende materialen. Badstof, pastelkleuren. Het kan allemaal! Zelf moet ik er nog wat aan wennen. Maar eerlijk is eerlijk… Stiekem vind ik het ergens best tof. Of ik deze zomer zelf shine met een paar Adidas Adilette slippers als deze? We’ll see!

Een bericht gedeeld door YUMEHUB (@yumehub) op

De geschiedenis van de Adidas Adilette
De bekende slipper van Adidas werd in 1972 voor het eerst op de markt gebracht. Vanaf toen ging het razend snel en groeide de slipper uit tot de meest populaire Adidas slipper ooit! De Adidas Originals Adilette is in eerste instantie ontworpen voor mannen, speciaal om mee te ontspannen. Om die reden heeft de slipper een stevige brede band die gevuld is met gel en een goed stevig voetbed dat comfortabel loopt.

Inmiddels lopen ook wij vrouwen weg op de Adidas Adilette. Vooral nu de bekende slipper ook verkrijgbaar is in kleuren als pastel roze kunnen we niet meer om de comfortabele slipper heen! Best logisch ook dat de slipper steeds populairder wordt in de mode wereld. Toch is en blijft de slipper een punt van discussie. Je houdt er van of je hebt er een hekel aan. Eén ding is zeker… Deze zomer zul je ze vaker dan ooit zien op straat!

De Adidas Adilette slippers vind je bij Go-Britain! Prijzen variëren van €34,99 tot €44,99 per paar. Een paar gespot? Wees dan snel want ze gaan overal ontzettend hard!

Wat vind jij van de Adidas Adilette slippers? Fashionable of verschrikkelijk?