Launch party Go-Britain Enschede

Vorige week donderdag, 2 maart, was de launch party van de Go-Britain in Enschede. Een compleet vernieuwde winkel helemaal volgens het nieuwe winkelconcept: RIB.EYE.STEAK. Ondanks dat ik de sneaker giveaway heb gemist was het een onzettend tof feestje. En de winkel… Die ziet er echt geweldig uit! Een winkel waar je niet alleen naar toe wil om te winkelen maar gewoon om eens rond te kijken hoe het er uitziet. Benieuwd? Bekijk de foto’s en video’s hieronder!


 

Go-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain EnschedeGo-Britain Enschede

Wat vind jij van de vernieuwde Go-Britain?

2017-03-08T21:13:11+00:00 maart 8th, 2017|Fashion, Video|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: