Wenkbrauwen veranderen ontzettend vaak van model. Eerst was het in om je wenkbrauwen dunner te maken, toen moesten je wenkbrauwen perfect worden bijgetekend en nu? Nu zijn de Bold Brows hot! Wenkbrauwen waarbij je de haartjes omhoog borstelt, ze bijtekent en fixeert. Hoe? Dat lees je hieronder.

Cara Delevingne Bold Brows

1. Shapen
Je begint met het shapen van je wenkbrauwen. Breng de haartjes in model met een wenkbrauwborstel door de haartjes omhoog te borstelen. Het is niet erg dat sommige haartjes iets uitsteken, dat is juist de bedoeling! Zit er echt een verdwaalde haar tussen dan kun je deze altijd even weghalen met een pincet, maar pas op dat je niet teveel weghaalt.

2. Inkleuren
Kleur je wenkbrauwen lichtjes in met een product naar keuze. Je kunt hiervoor zowel een poeder als een potlood gebruiken. Net wat jij fijn vindt om jouw wenkbrauwen voller mee te laten lijken!

3. Fixeren
Fixeer je wenkbrauwen met een wenkbrauwmascara. Op deze manier blijven je wenkbrauwen langer en beter in het gewenste model.

Wat vind jij van de Bold Brows?

Beeld: Instagram, Cara Delevingne

Doe jij al mee aan de win actie op About Beauty and Fashion? Nog niet? Kijk snel even hier en kom er achter hoe je mee kunt doen en wat je kunt winnen! Meedoen kan tot en met vrijdag 22 juli 2016, 23:59.