Als je goed heb opgelet heb je de titel van deze post, my first copperware party, al eens voorbij horen komen. Het product met deze naam kwam namelijk al voorbij in de vlog & shoplog van de Beautygloss Party! Wat het is? Een mono oogschaduw van Catrice in, jawel… de kleur koper! Wat je te wachten staat? Héél véél shimmer!

400 My first Copperware party Catrice 400 My first Copperware party Catrice 400 My first Copperware party Catrice 400 My first Copperware party Catrice

De verpakking van de mono oogschaduw van Catrice kennen we inmiddels allemaal wel denk ik. Eenvoudige, stevige, doorzichtige doosjes met daarin één kleur oogschaduw. Één verpakking bevat 2.0 gram oogschaduw. En ja… Mijn ervaring is dat je daar echt enorm lang mee doet!

De naam van deze mono oogschaduw doet de kleur al vermoeden, koper! En niet zo’n klein beetje ook. Met één veeg over de oogschaduw heb je behoorlijk wat kleur te pakken. Zoals je op de swatch kunt zien is de oogschaduw erg goed en mooi gepigmenteerd. Voor het optimale koper effect hoort er natuurlijk een flinke shimmer bij, en ook die is niet mis.

Deze mono zat in de goodiebag die ik kreeg aan het einde van de Beautygloss Party. Blij met deze mono ben ik zeker! My first Copperware Party is inmiddels dan ook al voorbij! De oogschaduw is geschikt voor verschillende gelegenheden. Vaak vind ik bruinkleurige oogschaduw al snel saai, maar de shimmer in deze mono maakt het dat de oogschaduw de show steelt. Hij is zowel in een subtiele als in een opvallende look te verwerken.

De mono is van Catrice en heeft de naam 400 My First Copperware Party. Catrice is te koop bij de Kruidvat. Per mono oogschaduw betaal je €2,79.

Wat is jouw favoriete oogschaduw mono van Catrice?

Doe jij al mee aan de win actie op About Beauty and Fashion? Nog niet? Kijk snel even hier en kom er achter hoe je mee kunt doen en wat je kunt winnen! Meedoen kan tot en met vrijdag 22 juli 2016, 23:59.