Vorige week was ik jarig. Ik werd alweer 22! Ik heb echt een super verjaardag gehad met vrienden en familie, maar mijn verjaardag moet natuurlijk ook met jullie worden gevierd. Zijn jullie er klaar voor? We vieren mijn verjaardag met een leuke win actie! Wat je kunt winnen en hoe je meedoet? Dat lees je hieronder:

Win actie: I'm feeling 22! Win actie: I'm feeling 22! Win actie: I'm feeling 22! Win actie: I'm feeling 22! Win actie: I'm feeling 22!

Wat je kunt winnen:

  • Montagne Jeunesse 7th Heaven Manuka Honey Rescue Haarmasker;
  • Smooth calming gezichtsmaskers Kruidvat;
  • Intense Hydrating gezichtsmaskers Kruidvat;
  • Oilily blueberry lip balm;
  • Oil control paper Essence.


Hoe maak je kans?

Een win actie moet natuurlijk wel leuk blijven, daarom is het mee doen aan de actie niet al te moeilijk. Like About Beauty and Fashion op Facebook, like het bericht over de win actie op Facebook en laat een comment achter onder het bericht over deze win actie. Dit bericht vind je bovenaan de About Beauty and Fashion Facebook pagina!

Meedoen kan tot en met vrijdag 22 juli 2016, 23:59. De winnaar of winnares wordt zowel op de Facebook pagina als hier op About Beauty and Fashion bekend gemaakt.

Succes! x Lisa