Ook vandaag koos ik zorgvuldig mijn outfit uit. Door het zachte weer is het goed te doen om een jurkje aan te trekken. Je hoeft namelijk niet perse er bij na te denken of het wel warm genoeg is, of je een extra vest of broek voor op de fiets mee moet nemen en ga zo maar door. Ideaal als je het mij vraagt! Vandaag koos ik voor een grijs jurkje dat ik even geleden kocht bij de H&M. Een eenvoudig jurkje waar ik opslag verliefd op werd!

OOTD: Graphic Grey OOTD: Graphic Grey OOTD: Graphic Grey OOTD: Graphic Grey OOTD: Graphic Grey OOTD: Graphic Grey

Jurkje – H&M / High Heels – H&M

Naar mijn idee heeft dit jurkje niet veel nodig. Door de print rondom de hals is het niet nodig om een ketting bij dit jurkje te dragen. Een mooi horloge zou wel kunnen, maar ook dit is naar mijn idee niet nodig. Ik koos voor mijn wedge high heels met sneaker look die ik een aantal jaar geleden bij de H&M kocht. Dit maakt de stoere look van het jurkje helemaal af.

Wat betreft mijn make-up look ben ik weer in de weer geweest met mijn namaak Naked 3 palette. Deze keer koos ik voor kleuren met een flinke shimmer er in. Om mijn hele ooglid bracht ik als basis de kleur Nooner aan. Vervolgens koos ik voor de kleur Trick. Deze heeft een goudkleurige shimmer. Ook deze bracht ik over mijn hele bewegend ooglid aan. In de crease bracht ik als laatste de kleur Mugshot aan. Ook dit is een kleur met een mooie shimmer.

Benieuwd naar mijn outfit van gisteren? Kijk dan even hier.

Wat vind jij van deze outfit? Wat voor een outfit draag jij vandaag?