Wat staat er voor jou deze eerste Kerstdag op de planning? Voor mij was het een rustig dagje. Lekker ontbijten, gezellig kletsen en vanavond lekker eten. Natuurlijk moesten er tussendoor ook even outfit foto’s worden gemaakt. Tijdens de Kerst kleed je jezelf toch net iets mooier aan dan anders en doe je ook net iets meer je best op je make-up. Vandaag draag ik een mooie midi jurk die ik even geleden kocht bij de Primark. Benieuwd naar de hele look?

OOTD: Dress to Impress OOTD: Dress to Impress OOTD: Dress to Impress OOTD: Dress to Impress OOTD: Dress to Impress OOTD: Dress to Impress OOTD: Dress to Impress

Midi jurk – Primark / Ketting – Primark / Horloge – Seiko / Sneakers – Adidas

In combinatie met deze bordeaux rood gestreepte midi jurk koos ik voor een make-up look met warme bruin tinten. Geen shimmer, uitsluitend matte kleuren. Ik heb mijn make-up look bewust rustig gehouden om mijn outfit het meest te laten spreken.

Voor deze make-up look heb ik gebruik gemaakt van mijn namaak Naked 3 palette. Ik koos voor de kleuren Limit en Nooner als basis kleuren. In de crease maakte ik gebruik van de kleur Darkside.

Wat vind jij van deze outfit? Wat voor een outfit draag jij vandaag?