Laatst was ik een dagje naar Amsterdam. Lekker shoppen en daarbij kon een bezoekje aan de Lush niet uitblijven. Sinds 2 juni dit jaar is er een nieuwe Lush winkel geopend in Amsterdam, en wel op het centraal station van Amsterdam. Lekker makkelijk en een goed excuus voor een bezoekje!

Lush Amsterdam Centraal Station Lush Amsterdam Centraal Station Lush Amsterdam Centraal Station Lush Amsterdam Centraal Station Lush Amsterdam Centraal Station Lush Amsterdam Centraal Station Lush Amsterdam Centraal Station

Ik vind de nieuwe Lush er erg mooi uit zien. Het is een niet al te grote vestiging, maar ze hebben de meeste (en de lekkerste) producten! Tijdens mijn bezoek was het niet echt druk. Ik denk dat het nog wel drukker zal worden wanneer de vestiging langer geopend is. Op dit moment weten denk ik nog niet genoeg mensen dat er op het centraal station van Amsterdam een Lush winkel is geopend. Na een uitgebreide en rustige shopsessie nam ik een aantal mooie producten mee. Binnenkort zullen de reviews van deze producten online verschijnen. Of deze vestiging een aanrader is? Ja zeker!

Ben jij al bij de nieuwe vestiging van Lush geweest?

Doe jij al mee aan de win actie op About Beauty and Fashion? Nog niet? Neem dan snel even een kijkje hier! In deze post wordt uitgelegd wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen aan de win actie.