Ja, je leest het goed! Vandaag gaat er een nieuwe win actie van start. Waarom? Afgelopen maandag, 29 juni, ben ik 21 geworden en die week ervoor ben ik (zoals de meeste van jullie denk ik inmiddels al wel weten) geslaagd voor mijn HBO opleiding. Reden voor een feestje en dus tijd voor een leuke win actie!

Win actie! B'day & Geslaagd Win actie! B'day & Geslaagd Win actie! B'day & Geslaagd

Wat kun je winnen?


Wat moet je doen om kans te maken?
1. Like de Facebook pagina van About Beauty and Fashion en laat een comment achter onder deze post zodat ik weet dat je meedoet.

en/of

2. Abonneer je op het Youtube kanaal van About Beauty and Fashion en laat een comment achter onder deze post zodat ik weet dat je meedoet.

Delen over de win actie is lief maar niet verplicht! De win actie loop tot 25 juni 2015 23:59. Laat bij het plaatsen van een comment je e-mailadres achter waarop ik jou kan bereiken. Deze email is niet zichtbaar op de website.

Succes! xx Lisa