Sinds ik mijn eerste M.A.C. lipstick heb gekocht ben ik helemaal fan. Ik wilde toen al zo lang een product van M.A.C. proberen, maar steeds kwam het er niet van omdat die make-up natuurlijk wel iets prijziger is. Inmiddels wil ik meer en meer producten van dit mooie merk en dat gaat verder met meer lipsticks! Voor mijn verjaardag kreeg ik onder andere deze mooie licht roze kleur genaamd ‘Faux’.

'Faux' by M.A.C. 'Faux' by M.A.C. 'Faux' by M.A.C. 'Faux' by M.A.C. 'Faux' by M.A.C. 'Faux' by M.A.C.

Net als ‘Russian Red‘ is ook Faux verpakt in een kartonnen doosje. Het doosje geeft de lipstick direct een meer luxe en chique uitstraling. Wanneer je het doosje opent komt er een zwarte huls te voorschijn met een zilver kleurig randje. Simpel en echt M.A.C.

Faux is een zachte roze kleur. Echt subtiel maar erg mooi! Over het algemeen krijg ik al snel van die ‘milkshake lippen’ als je begrijpt wat ik bedoel. Dan is de roze kleur gewoon te licht bij mijn huid en haar. Dit is gelukkig bij Faux niet het geval. Ondanks dat het een lichte kleur is vallen mijn lippen niet weg.

De lipstick is gemakkelijk aan te brengen. Het is een satin variant van M.A.C. die zacht aanvoelt en gemakkelijk over je lippen glijdt. Eenmaal aangebracht blijven mijn lippen lekker zacht aanvoelen en voel ik nauwelijks dat ik een lipstick draag. Wanneer ik dit kleurtje ’s ochtends aanbreng zit hij halverwege de middag nog prima. Hij blijft dus echt ontzettend goed zitten.

Al met al kan ik zeggen dat dit mijn nieuwe favoriete lipstick is! Een mooie subtiele kleur die geschikt is voor iedere gelegenheid en ook nog eens fijn aanvoelt en goed blijft zitten. Dat willen we wel! Voor deze lipstick betaal je €19,-

Wat is jouw favoriete M.A.C. lipstick?

Doe jij al mee aan de win actie op About Beauty and Fashion? Nog niet? Neem dan snel even een kijkje hier! In deze post wordt uitgelegd wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen aan de win actie.