Elk jaar rond deze tijd kan ik niet wachten om rond te snuffelen in een Lush winkel. De Halloween en Kerst collectie liggen namelijk in de winkel! Kerst laat echter nog even op zich wachten, maar Halloween… Dat is het eind deze maand alweer! Daarom deel ik vandaag mijn Lush Halloween wishlist met jullie. Een lijstje met producten die ik onwijs graag zou willen proberen en de reden waarom. Ook ben ik erg benieuwd naar jullie favorieten uit de collectie.

Lush Halloween

Hij heeft een oogje op je
Het eerste product uit deze collectie die mijn aandacht trekt is de Eyeball bath bomb. Naast dat deze bruisbal er griezelig uit ziet, bevat hij sinaasappel, roos, ylang ylang- en lavendelolie.

Ondanks dat ik persoonlijk niet zo’n fan ben van roos, ben ik groot liefhebber van sinaasappel. Ook laat deze eyeball het badwater roze kleuren. Ge-wel-dig!

Geestig
Showergels zijn de producten van Lush waar ik altijd enorm lang mee doe. De reden hiervan? Ik ‘vergeet’ ze in eerste instantie en ontdek ze dan opnieuw. Gelukkig is dat met de showergels het mist erg aangezien deze langer houdbaar zijn dan veel van de andere Lush producten.

De showergel waar ik erg benieuwd naar ben gaat onder de naam Ectoplasm. Ectoplasm bevat namelijk frisse grapefruit- en tangerine-oliën. Dit zijn gewoon DE fruitsoorten waar ik helemaal happy van wordt. Het ruikt heerlijk fris en het geeft energie. Heerlijk!

Lush Halloween

Slijmerd
Het laatste product uit de Halloween collectie waar ik benieuwd naar ben heeft net als bovengenoemde showergel Ectoplasm. Ditmaal is het alleen geen showergel maar een jelly bomb.

Een jelly bomb bevat een jelly (dat had je vast en zeker al verwacht!) dat gemaakt is van zeewiergel. Verder bevat de jelly bomb mandarijn-, grapefruit- en litsea cubeba-olie. Dit verzacht de huid en geeft een heerlijke geur.

De prijzen op een rij
Natuurlijk knaagt er nog een vraag… Hoeveel kosten de producten nou eigenlijk?

Eyeball bath bomb €6,50 | Ectoplasm shower gel €8,95 (110g) | Ectoplasm jelly bomb €6,95

Verder vind je in de collectie:

Ghost in the Dark zeep €8,50 | Bewitched bubble bar €6,95 | Lord of Misrule bath bomb €5,95 | Monsters’ Ball bath bomb €6,50 | Ectoplasm Naked Shower Cream €13,95 (200g) | Ectoplasm wash card €2,50 | Ectoplasm solid parfum €12,50 | Sparkly Pumpkin bubble bar €6,75

Welk product uit de Lush Halloween collectie vind jij het leukste?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.