Sinds gisteren is het officieel herfst! Jup, de zomer is voorbij (helaas)… En dat was gister maar al te goed te merken. Wat een weer. Gelukkig betekent een nieuw seizoen ook meer dan genoeg trend inspiratie. Niet alleen op het gebied van mode, maar ook op het gebied van beauty. Wat de beauty trends zijn voor de herfst van 2018?

beauty trends herfst 2018

Highlight it
Vorig jaar was highlighter al een van DE producten die de hoofdrol speelde in de wereld van make-up. En dat blijft zo!

Komende herfst draait het echter niet alleen om highlighter. Highlighter moet namelijk de spotlight delen met andere glanzende producten en texturen. Denk bijvoorbeeld aan een glossy of olie-achtige finish. Valt bij een van deze twee het licht op de huid, dan zie je een prachtige glans.

Grafisch
Ook leggen we komend najaar bij voorkeur de nadruk op onze oogmake-up. En dan vooral op een grafisch kunstwerkje dat je ‘even’ op je oogleden aanbrengt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grafische eyeliner?

Ondanks dat deze beauty trend er niet een is voor elke dag, is hij wel ontzettend gaaf voor tijdens het stappen! En heb je wat inspiratie nodig? Kijk dan vooral eens op Instagram of op Pinterest. Door te zoeken op ‘graphic eyeliner’ kom je meer dan genoeg inspirerende plaatjes tegen!

Warmte
Wanneer het gaat om de kleuren kiezen we komende herfst vooral voor veel warme bruintinten. Maar ook kleuren als geel, paars en rood zijn kleuren die je maar al te graag op je oogleden mag dragen! Natuurlijk zijn dit wel kleuren die je aan moet durven, maar wil je ervoor gaan… Experimenteer er dan vooral op los!

Welk van deze beauty trends voor de herfst van 2018 spreekt jou het meeste aan en zou jij wel eens willen proberen?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.