De modeweken zijn weer volop aan de gang. Onder andere die van New York is onlangs geweest. De hoogste tijd om nieuwe trends te spotten, bijvoorbeeld op het vlak van een van mijn favoriete kledingstijlen… Streetfashion! Welke trends zijn er gespot, welke trends kunnen we verwachten en wat vind jij ervan?

Opkomende trends

Neon
In New York werden neon kleuren in overvloed gespot. En nee, niet alleen een enkel item… Het liefst combineer je verschillende neon kleuren met elkaar in één outfit. Denk hierbij aan kleuren als neon groen, roze, oranje en blauw. Alle kleuren kunnen en mogen bij elkaar.

Ruitjes
Voor deze trend heb ik mijn outfit al klaarliggen. Ruitjes! Het liefst in contrasterende kleuren. Kies voor ruitjes broeken, truien, blouses of tassen. In de kleur combinatie die jij mooi vindt en het model dat het beste bij jouw figuur past.

Helemaal in de wolken van ruitjes? Ruit op ruit kan ook prima! Kies voor twee verschillende kleuren en grootte ruitjes en je outfit is compleet.

Dierenprints
In elke kledingwinkel en webshop waar je komt word je overspoeld met de meest uiteenlopende dierenprints. Kies voor panterprint, slangenprint, zebraprint of giraf. De prints komen in allerlei verschillende kleuren, groottes en combinaties. Welk kledingstuk of welke accessoire je ook kiest. Met een opvallend dierenprintje erop zit je sowieso goed!

Opkomende trends

Leer
Leer, en dan vooral leren broekpakken, zijn HOT. In het zwart, maar ook zeker in een opvallende kleur als rood. Wel is een echt leren pak erg duur. Ook vinden veel mensen het niet kunnen aangezien leer natuurlijk afkomstig is van een dier. Wil je gaan voor een variant die vriendelijker is voor je portemonnee en voor dieren? Kies dan voor een faux leather variant. Let hierbij wel op dat je kiest voor een goede kwaliteit nep leer om piepen, kraken en een plastic look tijdens het lopen te voorkomen.

Geel
Deze laatste is er een die mij op het lijf geschreven is. GEEL! Afgelopen zomer, maar ook zeker komende herfst en winter is geel mijn kleur. Een warme gele kleur om precies te zijn.

De kleur maakt mij vrolijk, valt op maar is niet TE heftig. Voor dit najaar heb ik zelfs een jasje in deze kleur gekocht. Kortom; ik ben er klaar voor!

Welk van deze opkomende trends spreekt jou het meeste aan?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste blogposts op About Beauty and Fashion? Like de Facebook pagina en/of volg het Instagram account.